Nézd nálunk Kiss Norbi kamionversenyeit Twitchen!

Nézd nálunk Kiss Norbi kamionversenyeit Twitchen!

A hétvégén már kezdődik a szezon!

Jó hír az autóversenyzés szerelmeinek. A háromszoros Kamion Európa-bajnok Kiss Norbert címvédőként várhatja a viadalt, ami holnap kezdődik meg, mindezt pedig idén már az Esport1 felületein is nyomon követheted!

Az Esport1 és Kiss Norbi együttműködése már márciusban elkezdődött, amikor közvetítettük az esport4tv Twitch-csatornánkon a ETRC Digital Racing Challenge futamait, ami a virtuális kamion Európa-bajnokságot takarja. Ezt az öt versenyhétvégéből álló küzdelmet is megnyerte a magyar pilóta, méghozzá sorozatban harmadjára.

Szombaton déltől, valamint vasárnap 10:45-től pedig magyar kommentárral láthatod az FIA Kaminon Eb misanói versenyhétvégéjének versenyeit az esport4tv Twitch-csatornánkon élőben!

Misano után a második futam pedig további izgalmakat és érdekességet szolgáltat, ugyanis júniusban a Hungaroringre látogat majd a mezőny.

A lebonyolítás úgy néz ki, hogy egy versenyhétvégén négy verseny van. Szombaton reggel lesz két szabadedzés, majd az időmérő, végül két verseny, Vasárnap egy bemelegítés, újabb időmérő, majd végül a másik két verseny. A szezon nyolc versenyhétvégéből áll, és a legtöbb pontot gyűjtő versenyző lesz a bajnok.

Szurkolunk Norbinak, hogy sikerüljön megvédenie a címét, és elhódítsa negyedik bajnoki címét!

Szoktad nézni a Kamion Eb küzdelmeit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megszerzi Kiss Norbi a negyedik címét is?

  • 80 %
  • 20 %