Új Daredevil sorozat a láthatáron – Charlie Cox visszatér!

Új Daredevil sorozat a láthatáron – Charlie Cox visszatér!

A közönségkedvenc karakter szériája a Disney+ streaming platformra érkezik. 

A Marvel-moziverzum negyedik fázisa nagy hangsúlyt fektet a sorozatokra és idén olyan alkotásoknak örülhetünk, mint a Holdlovag, a Ms. Marvel, illetve a nemrég előzetest kapó She-Hulk: Attorney at Law (nem, még véletlenül sem vagyok hajlandó a borzasztó magyar címet használni - a szerk). Mindemellett Kevin Feige és a többi producer további produkciókat szeretne vászonra vinni, nemrég felröppent például a pletyka, hogy a Hayley Atwell által játszott Carter ügynök variáns, azaz a Doctor Strange az őrület multiverzumában vendégszereplp Carter kapitány kap majd saját szériát a jövőben. 

A Marvel rajongók egy nagy része egyébként egy emberként hördült fel a fenti hír hallatán és sokan kifogásolták, hogy miért nem Sam Wilson Amerika Kapitánya kap folytatást, vagy a Pókember: Nincs hazaútban az MCU berkeibe emelt Matt Murdock, vagyis Daredevil történetét fűzik tovább. Nos, a fanok most örülhetnek, ugyanis a The Hollywood Reporter információi szerint a félelem nélküli emberrel nem csak nagy tervei vannak a stúdiónak, de a főszereplésével készülő szériának a munkálatai már meg is kezdődtek. A történetért Matt Corman és Chris Ordo forgatókönyvírók a felelősek, a karaktert pedig ismét Charlie Cox kelti életre. 

További információk sajnos nem derültek ki, elképzelhető például, hogy a Netflixes Daredevil folytatását kapjuk, de benne van a pakliban, hogy a hős történetét teljes mértékben rebootolják és azzal a kényelmes megoldással magyarázzák a lépést, hogy a streaming szolgáltató fenegyereke csupán egy variáns egy másik univerzumból. Érdekesség, hogy a hős legnagyobb ellenfelének számító Kingpin (Vincent D’Onofrio) tavaly karácsonykor már szerepelt a Marvel kánonnak számító Sólyomszemben, így nem lehetetlen, hogy ő is szerepet kap az új alkotásban.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!