Norman Reedus elszólta magát – Készül a Death Stranding 2!

Norman Reedus elszólta magát – Készül a Death Stranding 2!

Váratlan, ám annál örömtelibb bejelentést kaptunk a The Walking Dead sztárjától.

Hideo Kojima kétségtelenül nagyot alkotott 2019-ben is, amikor megjelent a Death Stranding című játéka. Tény, hogy a program megkövetel bizonyos nyitottságot a játékostól, hogy az illető el tudja ereszteni a tucatjátékok által berögzült dogmákat, de ha ez sikerül, akkor egy egyedi, izgalmas játék képe tárul elénk.

A rajongók évek óta várják már a folytatást, ami úgy tűnik, hogy már gőzerővel készül. Norman Reedus, az első rész főszereplője jelentette ezt be, még ha akaratlanul is.

Reedus a Loe vendége volt, ahol eddigi karrierjéről faggatták, többek között a Death Strandingről is. A színész éppen arról mesélt, hogy miként kapta meg a szerepet, miként ismerkedett meg Kojimával, amikor tett egy váratlan és félreérthetetlen kijelentést.

„Kettő, talán három évünk is ráment az összes MoCap-felvételre. Rengeteg munkánk van benne. Aztán végre megjelent a játék, elnyert rengeteg díjat és hamar egy közkedvelt programmá vált, szóval már el is kezdtünk dolgozni a második részen."

Valószínűleg nem így tervezték bejelenteni a játék létezését, de már megtörtént, ezt már nem tudják semmisé tenni. Egyetlen kérdésünk maradt csupán, vajon mikor láthatjuk mozgásban a Death Stranding folytatását?

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Death Stranding eddigi egyetlen megjelent részével?

  • 0 %
  • 100 %