Új Tomb Raider- és Deus Ex-játékokra is számíthatunk a közeljövőben

Új Tomb Raider- és Deus Ex-játékokra is számíthatunk a közeljövőben

A tervek között szerepelnek remake, remaster és spinoff játékok is.

Több stúdiót is felvásárolt az Embracer Group a hónap elején a Square Enixtől, ezek a Crystal Dynamics, az Eidos-Montreal és a Square Enix Montreal. Mindegyik több népszerű játékot is piacra dobott már, beleértve például a Tomb Raider-Deus Ex-Thief- és Legacy of Kain-játékokat, a legutóbbi negyedéves jelentés szerint az Embracer „komoly potenciált" lát ezen univerzumokban.

A Thief-sorozat például 2014-ben kapott új részt, és bár szóltak pletykák évekkel később egy folytatásról, az Eidos Montreal elnöke, David Anfossi erre röviden csak annyit reagált, hogy „felejtsük el". Hasonló sorsot járt meg a Legacy of Kain, itt 2003-ig kell visszautaznunk az időben a Legacy of Kain: Defiance-ig.

Így visszatérhetne egy újabb résszel ráadásul a Deus Ex-sorozat is, amelyről szintén Anfossi reagált úgy (szintén szűkszavúan), hogy a sorozat „még nem halt meg", de az Eidos-Montreal nem kezdte meg egy újabb játék munkálatait 2018-ban – olyan projektekkel volt ugyanis elfoglalva, mint a Marvel's Avengers, a Guardians of the Galaxy, valamint a Shadow of the Tomb Raider.

Az Embracer hozzátette, hogy az üzlet július és szeptember között zárulhat le teljes mértékben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!