LoL: Nem bírta el a nyomást a BME, eddig tartott a magyarok menetelése

LoL: Nem bírta el a nyomást a BME, eddig tartott a magyarok menetelése

A papírforma sajnos bejött, a németek jutottak a negyeddöntőkbe az UEM 2022 rájátszásában.

Először szerepelt magyar egyetem az Amazon University European Masters kiírásában, amely 2022-ben összességében már a hetedik szériájával tömörítette egy ligába Európa legerősebb egyetemi League of Legends csapatait. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem fiataljai a Last Chance Qualifierben könyörtelenül gázoltak át ellenfeleiken, azonban a menetelés nem tartott sokáig. A rájátszás első körében Soráék elvéreztek a német AIX Schwer ellen, így a németek jutottak a negyeddöntőbe.

BME vs AIX (0-2)

Shrookie Lucianje mindkét összecsapáson remekül teljesített, azonban a többiek nem tudtak igazán fellépni a lövész mellé. Főleg Huntin és DurandaiLeonidason látszódott, hogy nem érzik annyira komfortosan magukat a Szurdokban. Sora hiába mutatott fantasztikus formát a Last Chance Qualifierben, Realitve személyében egy EUW Challenger 800-900 LP-s ellenfelet kapott, akinek többször sikerült megtréfálnia a magyar kiválóságot.

A Bo3-ban elszenvedett vereség azt jelenti, hogy nincs már magyar érdekeltség a rájátszás további szakaszában. Csalódottságra azonban nem lehet okuk a BME-s srácoknak, ugyanis elmondhatják magukról, hogy először képviselték Magyarországot ebben a Riot által támogatott szériában, sőt részt vehettek a playoff küzdelmeiben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a magyar csapat legjobbja az UEM-en?