Új kedvcsináló érkezett a Thor: szerelem és mennydörgéshez

Új kedvcsináló érkezett a Thor: szerelem és mennydörgéshez

Az előzetesben végre valahára feltűnik a film főellenségének számító Gorr, az istenölő.  

A Bosszuállók: Végjáték után Kevin Feige úgy határozott, hogy a negyedik fázisban nem csak filmekkel, de sorozatokkal is bővíti a Marvel univerzumot. Ennek köszönhetjük a VandaVíziót, a Lokit, továbbá a Holdlovagot is, ráadásul a jövőben is izgalmas projektek várnak ránk, ugyanis nemrég iparági pletykák arra mutattak rá, hogy készülőben van a Carter Kapitány és az új Daredevil széria is.

A sorozatok mellett idén a Marvel-moziverzum három nagyszabású filmmel készült számunkra és a sort a Doctor Strange az őrület multiverzumában nyitotta, a következő produkció pedig a Taika Waititi terelgette Thor: Szerelem és mennydörgés lesz. Az alkotáshoz korábban már kaptunk egy rövid kedvcsinálót, amiben feltűnt a Natalie Portman által alakított Jane Foster/Mighty Thor is, nemrég azonban befutott a teljes értékű előzetes is. 

Érdekesség, hogy a készítők végre valahára megmutatták a film főellenségének számító Gorrt, az istenölőt is, akit Christian Bale kelt életre. Az átváltozásairól híres színésztől ezúttal is félelmetes alakításra számíthatunk és ha tippelnünk kéne, a Marvel egyik legjobb gonoszát kapjuk majd. A filmben egyébként visszatér majd Tessa Thompson Valkűrje, az ex-gadiátor Korg, továbbá a Galaxis őrzői is tiszteletüket teszik, habár valószínűleg Peter Quill és sleppje csak rövid szerephez jut majd a történetben. Premier július 8-án!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek a kigyúrt, vagy az aputestű Thor volt a jobb?

  • 80 %
  • 20 %