LoL: Vészjósló üzenet: „Egész életetekben a saját pusztulásotokat hajszoltátok

LoL: Vészjósló üzenet: „Egész életetekben a saját pusztulásotokat hajszoltátok"

Ti is várjátok már nagyon az Üresség Császárnőjét?

A League of Legends négy év után először végre új Void-hőst kap. Bel'Veth, az Üresség császárnője érkezik meg az Idézők Szurdokának dzsungelébe. Miután már megjelent róla egy játékmenet videó és kiszivárgott a teljes képességlistája, a Riot - talán kicsit megkésve - közzéttette a trailerét. Ebben nem sokat tér a gameplay a már korábban látottaktól, így valószínűleg tényleg pofont várhatunk tőle pofon hátán.

„Egész életetekben a saját pusztulásotokat hajszoltátok" - üzeni vészjóslóan Bel'Veth a videó elején. „Végre itt vagyok."

Az előzetes a császárnőről készült animált közeli felvételeket kombinálja a játékmenetről készült felvételekkel, amelyek más hősök ellen mutatják be a képességeit. Először egy ellenséges Renata Glasc felé dashel, lelassítja őt, és AoE sebzést oszt ki, amivel megöli őt. Ezután átugrunk a dzsungelbe, ahol valószínűleg lesz a hős. Itt egy Kayn ellen harcol. Néhány csúszással és sok alaptámadással lesebzi, majd felüti és levadássza a menekülő ellenfelet. Topon ugyanezzel a dash és AoE kombóval véd meg egy szövetséges Akshant egy Malphite-tól.

Végül látunk egy csapatharcot tőle, ahol a már megismert képességeit láthatjuk, ekkor azonban a végső képességét is aktiválja, amellyel felfedi valódi önmagát, és teljes egészében a Void-alakjában láthatjuk. Ez a formája felerősíti a többi képességét, neki pedig nagyobb ellenállást biztosít.

Az egyértelműen kiderül a klipből, hogy nem lesz egyszerű megszökni előle a lassítás és a csúszás miatt, azonban majd a támadás irányára is figyelni kell ellene (vagy épp vele is), ugyanis azoknak a nyilaknak körülötte nagy jelentősége van, mert a kiszivárgott képességleírás alapján arra dashelve reseteli azt a képességét, így több alkalommal is elsütheti a harc során.

Bár hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra a megjelenési dátumát, minden bizonnyal a következő hetekben érkezik. Ő lesz az első Void hős Kai'Sa 2018 márciusi megjelenése óta.

Várod már Bel'Vethet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik Bel'Veth játékmenete?

  • 26 %
  • 37 %
  • 37 %