Új tier IX-es amerikai páncélvadász érkezik a WoT-ba

Új tier IX-es amerikai páncélvadász érkezik a WoT-ba

Az 1954-es amerikai páncélvadász fejlesztés tier IX-es prémium járgányként robban be a játékba.

A szuperteszten egy új amerikai páncélvadászt mutattak be a fejlesztők, amiről egyelőre annyit tudni, hogy tier IX-es prémium egységként kerül be a játékba. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen formában juthatunk hozzá, de nem elképzelhetetlen, hogy valamiféle maraton alatt válik megszerezhetővé az új prémium tankvadász. 

Főbb paramétereit tekintve 1500 HP-val rendelkezik, a maximális sebessége pedig a 60 km/órát is elérheti. Ettől függetlenül nem lesz teljesen papír, hiszen testén 60 fokban döntött 100 milliméteres páncélvastagságot, míg lekerekített tornya 200 milliméteres páncélzatot kapott. A 122 mm 2B főfegyverzet 360-as alfával, 252 milliméteres átlagos normál átütési értékkel rendelkezik, amihez -10 fokos lövegsüllyedés társul. Játékstílusát tekintve hasonló lesz a T57-hez és a T77-hez, ugyanis tárkapacitása 4 darab lőszerre tehető, a lövések között pedig 2 másodperc telik el.

A jármű egyelőre a szuperteszterek számára elérhető. Változások a paraméterekben pedig valószínűleg várhatóak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.