Ekkor érkezik a Legendás állatok: Dumbledore titkai a HBO Max kínálatába

Ekkor érkezik a Legendás állatok: Dumbledore titkai a HBO Max kínálatába

Habár a film elhasalt a kasszáknál, még nagyot mehet a streaming platformon. 

A Legendás állatok franchise legújabb darabjának számító Dumbledore titkai április közepén debütált a mozikban, a vadabbnál vadabb botrányok, mint például Johnny Depp kipenderítése, Ezra Miller letartóztatást érő viselkedése, illetve a tény, hogy J.K. Rowling neve sem cseng már olyan jól a köztudatban, mint jó pár évvel ezelőtt, megpecsételték a film sorsát. Az alkotás 388 millió dollárt hozott világ szinten a 200 milliós büdzsé ellenére és korábban a Warner úgy fogalmazott, hogy a bevételtől teszik függővé a folytatás lehetőségét. Aggodalomra adhat okot, hogy a David Yates rendező leszerződött a Sony új projektjéhez, ezért benne van a pakliban, hogy búcsút kell vennünk a további kalandoktól. 

Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a filmet még vetítik a mozik, legalábbis még néhány napig, azok pedig, akik nem nézték meg szélesvászonban, hamarosan otthonuk kényelméből is elmerülhetnek a varázslóvilágban. A Dumbledore titkai előreláthatólag május 30-án debütál a HBO Max kínálatában, magyarul és 4k minőségben, köszönhetően annak, hogy a Warner Bros. stúdió produkciói 45 nappal a premier után felkerülnek a platformra. 

A film egyébként szerény véleményem szerint jól sikerült, mellőzte ugyanis a második rész kesze-kuszaságát és történeti esetlenségét, ráadásul Madds Mikkelsen remekül hozta a sötét varázsló karakterét. Tudom, most a Johnny Depp fanok egy emberként ordítottak fel és nem is szeretném összevetni a két színész játékát és alkalmasságát a szerepre, azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy a Dumbledore titkai története egy kevésbé extravagáns Grindelwaldot követelt. Már sosem tudjuk meg, milyen lett volna a film az eredeti felállással, azonban azt javaslom, ha a moziban nem néztétek meg, a HBO Maxon mindenféleképpen adjatok neki egy esélyt, mert fix, hogy pozitívan csalódtok majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!