LoL: Faker Jojopyun agresszivitását méltatta

LoL: Faker Jojopyun agresszivitását méltatta

A legendás mid-laner fiatalabb kollégájától is tudott tanulni.

Interjút adott a T1 középső ösvényes játékosa, Faker a Rumble Stage után, aki a tőle megszokott visszafogottabb stílusban nyilatkozott az ellenfeleiről, a csapatáról, és összességében az MSI-ról.

A T1 a Royal Never Give Up elleni győzelemmel zárta az MSI Rumble Stage-t. A verseny ezen szakasza felemásan sikerült a koreaiak számára, voltak jobb és rosszabb meccseik is, a veretlenségi szériájuk pedig hamar véget ért, miután rögtön az első meccsen kikaptak a G2-tól.

Marn: Mi a véleményed az Evil Geniuses fiatal tehetségéről, Jojopyunról? Lenne számára néhány tanácsod, hogy miben fejlődhetne?

T1 Faker: Szerintem nagyon agresszív játékstílusa van, nagyon aktív és nyomást helyez az ellenfeleire. Az ösvény fázisban annyira nem nyűgözött le, de kíváncsian várom, mire lesz képes a kieséses szakaszban. Ami a tanácsokat illeti, nem igazán tudok neki semmi hasznosat üzenni, de izgatottan várom, hogy miként alakul a jövője.

M: Volt olyan ellenfeled, aki kiemelkedően teljesített, esetleg meglepetést okozott számodra?

F: Senkit nem tudnék kiemelni, aki különösen nagy hatást gyakorolt volna rám, de minden játékosnak vannak olyan erősségei, amikből tanulhatok.

M: A csapat minden tagja képes a vállára venni a csapatot, de támogatóbb szerepkörben is fellépni, ha a helyzet úgy kívánja. Szerinted ez a T1 legnagyobb erőssége?

F: A csapatunkban mindenki nagyon tehetséges, és magas szinten tud játszani több különböző szerepkörben is. Emellett a meta is megváltozott a tavaszi szezon óta, az MSI meta eléggé más, mint amit megszoktunk, de szerintem képesek voltunk jól alkalmazkodni hozzá az előbb említett sokoldalúságunk miatt.

M: A G2 véget vetett a T1 hosszú veretlenségi szériájának. Miként álltatok hozzá a hihetetlen sorozathoz, és hogy éreztétek magatokat, amikor megszakadt.

F: Mivel egy-meccses párharcokat vívtunk, magas szintű ellenfelekkel, így számítottunk rá, hogy előbb utóbb megszakad a sorozatunk. De még így is eléggé szívszorító volt látni, hogy ez ilyen korán, már a Rumble Stage elején bekövetkezett.

Mit vársz az MSI végjátékától?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted meddig juthat az EG az MSI-on?

  • 71 %
  • 29 %
  • 0 %