Befutott a  She-Hulk sorozat magyar nyelvű előzetese

Befutott a She-Hulk sorozat magyar nyelvű előzetese

A hazánkban Amazon: Ügyvéd címen futó széria augusztusban debütál a Disney+ kínálatában. 

A Marvel-moziverzumot lassan átkeresztelhetjük Marvel-soriverzummá, ugyanis Kevin Feige és producertársai egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző kisképernyős projektekre. Az eddig megjelent kiváló alkotások remekül illeszkednek a franchise-ba, ezért a stúdiónak nagy tervei vannak a jövőre nézve is, iparági pletykák szerint érkezik például az élőszereplős Carter Kapitány széria, továbbá a Charlie Cox is visszatér egy önálló Daredevil sorozatban, egyenlőre azonban nem tudni, hogy reboot lesz-e, vagy a Netflix munkáját viszik tovább.

A Marvel egyébként idén még két nagy durranással készül sorozat fronton, az egyik a főként fiataloknak szóló Ms. Marvel, a másik pedig a felnőttekre szabott She-Hulk: Attorney at Law. Az utóbbival csúnyán elbántak a fordítók (Habár teljes mértékben képregényhű és korrekt, csak bitang rosszul érzem magam a leírásakor - a szerk.) és hazánkban Amazon: Ügyvéd néven fog futni, ráadásul nemrég befutott a magyar nyelvű előzetese is, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A történet szerint Bruce Bannernek van egy Jennifer Walters nevű unokahúga, akit csúnya baleset ér és csak egy vértranszfúzió menthette meg az életét. Igen ám, viszont a folyamat során némi gammasugárzással felturbózott részecske is átkerült a nő szervezetébe, így Hulkhoz hasonló képességekre tesz szert. Érdekesség, hogy Walters az átváltozás után is megtudja őrizni öntudatát, azonban nagyon nehezen kezeli újdonsült képességeit, ez pedig vicces szituációkba sodorja majd a történet során. Premier előreláthatólag augusztus 17-én, az akkor már üzemben lévő magyar Disney+ streaming szolgáltatón. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!