Feszültséggel teli előzetest kapott a Disney+-ra érkező Star Wars: Andor sorozat

Feszültséggel teli előzetest kapott a Disney+-ra érkező Star Wars: Andor sorozat

A Diego Luna főszereplésével készült alkotás öt évvel a Zsivány Egyes előtt játszódik.

A Marvel-moziverzum mellett a Disney egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Star Wars franchise-ra az elmúlt néhány évben, azonban az egész estés mozik helyett inkább sorozatokban képzelik el a messzi-messzi galaxis jövőjét. A Davie Filoni és John Favreu által vitt A Mandalóri és a Boba Fett könyve szépen meg is ágyazott a folyamatnak, hamarosan pedig(konkrétan ma) érkezik a régóta áhított Obi-Wan Kenobi széria Ewan McGregor főszereplésével a Disney"-ra, egyenesen dupla epizóddal.

A Jedi mester kalandjai mellett idén egy másik Star Wars sorozatnak is örülhetünk, mivel a minap hivatalosan is bejelentették, hogy augusztus 31-én indul a Lázadók Szövetségére fókuszáló Andor című sorozat. Az alkotás központi figurája nem más, mint a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetben feltűnt Cassian Andor, akit ezúttal is Diego Luna kelt majd életre, de visszatér Forrest Whitaker is Saw Gerreraként, továbbá Genevieve O'Reilly, mint Mon Mothma. Az előzetes alapján egy rendkívül feszült szériára számíthatunk és megtudhatjuk, a karakternek mennyire kellett bemocskolnia a kezét a jó ügy érdekében és a Birodalom elleni harcban. 

A forgatás egyébként már 2021. végén befejeződött és az első szezonban előreláthatólag 12 epizódra számíthatunk. Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint a Disney legalább öt évaddal számolt a sorozatnál, Adriano Goldman rendező azonban áprilisban úgy nyilatkozott, hogy a tervek megváltoztak és csak három etapot kapunk. Akárhogy is legyen, mindenféleképpen érdemes lesz odafigyelni az Andorra, ugyanis egyike lesz azon Star Wars műveknek, melyek folytatják a jó és rossz oldal közti határ elmosását. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!