Premierdátumot kapott a Mandalóri új évada és Jude Law is csatlakozik a Star Wars univerzumhoz

Premierdátumot kapott a Mandalóri új évada és Jude Law is csatlakozik a Star Wars univerzumhoz

A franchise-ban nagyon felpörögtek az események és temérdek új tartalom van készülőben. 

Az új trilógia és a spin-off filmek bukása után a Star Wars franchise a sorozatok felé fordult és a 2019-ben debütált Mandalóri és a Boba Fett könyve remek fogadtatásban részesült. A messzi-messzi galaxis következő állomása a mai nap debütáló Obi-Wan Kenobi, de később sem maradunk izgalmak nélkül, ugyanis nemrég egy előzetessel karöltve bejelentették az Andor sorozat érkezését. 

Úgy tűnik, a Star Wars-vonaton nincsen fék, mivel a minap leleplezték, hogy a John Favreu és Dave Filoni szerelemprojektjének számító A Mandalóri következő évada 2023. februárjában érkezik a Disney+ streaming szolgáltató kínálatába. A szériában Pedro Pascal szűkszavú harcosa mellett visszatér majd Grogu, alias Baby Joda is, továbbá Giancarlo Esposito is tiszteletét teszi Moff Gideonként, illetve Katee Sackhoff is feltűnik Bo-Katan Kryze szerepében. 

Ha egy napra ennyi infó nem lenne elég, a franchise közhírré tette, hogy Jude Law lesz a kulcsfigurája a jövőre érkező Star Wars: Skeleton Crewnak. A szériáról további információkat nem nagyon osztottak meg, az viszont biztos, hogy a Jedi visszatér után játszódik, a rendezői székbe pedig az MCU Pókember-trilógiájának direktorát, Jon Wattsot nyerték meg. 

Izgalmas időszak előtt állnak tehát az univerzum rajongói és csak remélni tudjuk, hogy a stúdió nem követi el azt a hibát, mint a spin-off filmeknél, hogy mindent is adaptálni szeretnének a bevétel érdekében, közben meg képtelenek épkézláb történetet kreálni. Ti melyik szériát várjátok egyébként a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!