MSI: Jön Dávid és Góliát harca, avagy megállíthatják-e a címvédőt

MSI: Jön Dávid és Góliát harca, avagy megállíthatják-e a címvédőt

Minden az RNG mellett szól, de alig három évvel ezelőtt már felborult egyszer a papírforma.

Hatvanhat darab Bo1-es mérkőzés után elkövetkezett az a szakasz, amelyre a legtöbben vártak. A mai nappal elstartol a 2022-es Mid-Season Invitational rájátszása, jön a Royal Never Give Up vs Evil Geniuses elődöntő. Három megnyert mérkőzésig tart majd a széria, amelyet természetesen magyar nyelven, élőben követhettek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

Royal Never Give Up vs Evil Geniuses (10:00-tól, Bo5)

Óriásinak tűnhet első ránézésre a különbség a két csapat között, azonban 2019-ben hasonló előjelekkel várhatta a Team Liquid az Invictus Gaming elleni összecsapást. A kínai gigászt akkor legyűrte az LCS bajnokcsapata, most hasonló meglepetésben reménykedhet az Inspired vezette Evil Geniuses. A csoportkörökben és a Rumble Stage-ben egyaránt 50%-os teljesítményre volt képes az amerikai együttes, amely aggodalomra adhat okot. Impacték a kilenc győzelmükből mindössze egyetlen egyet szereztek meg magasabban rangsorolt csapat (T1) ellen. Mind az RNG, mind a G2 nullára verte őket, így tényleg csak abban bízhatnak, hogy a kínaiak rossz napot fognak ki.

A Rumble Stage legerősebb együtteséből talán csak Bint érheti kritika, ugyanis a címvédő felső ösvényese többször megkérdőjelezhető döntést hozott már a korai szakaszban. Ha Inspired és Impact sikeresen rá tud ülni a térkép felső részére, akkor lehet keresnivalója az EG-nek, egyébként nem sok jóra számíthatnak.

Az RNG-ben játszik jelenleg a világ legjobb középső ösvényese (Xiaohu), valamint legjobb bot lane duója (GALA és Ming). GALA vezetésével 14-2 eddig a csapat mérlege az idei MSI-on, csak a T1 és a G2 tudta eddig egy-egy alkalommal megtörni őket. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri az első elődöntőt?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.