MSI: Érkezik az előrehozott döntő, összecsap Bo5-ben Faker és caPs

MSI: Érkezik az előrehozott döntő, összecsap Bo5-ben Faker és caPs

2019-ben a G2 Esports legyőzte az elődöntőben a T1-t, most itt a lehetőség Fakeréknek a visszavágásra.

A Royal Never Give Up hozta a kötelezőt, 3-0 arányban hazaküldték az Evil Geniuses játékosait az MSI 2022 első elődöntőjében. A mai nap ismét egy olyan csapat mérkőzését követhetitek a képernyőkön, amelyik kétszer már megnyerte a Mid-Season Invitationalt. A T1 ellenfele az a G2 Esports lesz, amelyik 2019-ben egyszer már borsot tört a koreai rekordbajnok orra alá. Egy előrehozott döntővel felérő Bo5-ön izgulhattok a mai nap 10:00-tól a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a magyar streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

T1 vs G2 Esports (10:00-tól, Bo5)

Annak a sokat emlegetett 2019-es MSI-elődöntőnek a legfontosabb pillanatait hárman személyesen átélték a mostani keretekből. A G2-ból caPs és Jankos, a T1-ból Faker volt ott ezen az összecsapáson, amelyen végül 3-2-re diadalmaskodott az európai képviselő. Idén hasonlóan izgalmas, a végletekig kiélezett összecsapásra lehet számítani, ugyanis mind a két csapat óriási győzelmi sorozatot tudhat maga mögött. A T1 zsinórban 26 párharcot nyert meg, a G2 24 mérkőzésen keresztül nem talált legyőzőre. A Faker köré épített fiatal keret nagyszerűen helyt állt a legfontosabb meccseken eddig, azonban most következik karrierjük talán legnehezebb szériája. A veterán mid-jungle páros vezette G2 szeretné megismételni a három évvel ezelőtti sikereit, amelynek elengedhetetlen feltétele, hogy ma ők döntsék be többször a T1 Nexusát.

A statisztikák alapján a korai szakaszban lehet igazán keresnivalója a koreai együttesnek, ugyanis Oneren és Kerián keresztül tetemes aranyelőnyt tud majdnem minden meccsén kiépíteni a T1. A G2 számára az a komfortos, ha lassítják a játékot, majd a jól koordinált csapatharcok segítségével fokozatosan ledolgozzák a hátrányt, majd megfordítják a találkozót. BrokenBlade, Flakked és Targamas még sosem játszottak Bo5-öt nemzetközi világversenyen, a másik oldalon Zeus az egyetlen, aki híján van ennek a tapasztalatnak. Ha az abszolút csúcsformáját mutatja a G2 Esports, akkor simán van esélyük arra, hogy elkapják a T1-t, minden más esetben Fakerék érkezhetnek meg úgy ebbe a párharcba, hogy papíron őket lehet az erősebb csapatnak tekinteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz holnap az RNG ellenfele a döntőben?