MSI: Ma nem volt egy súlycsoportban a T1 és a G2 Esports

MSI: Ma nem volt egy súlycsoportban a T1 és a G2 Esports

Óriási várakozás övezte a 2019-es MSI-elődöntő visszavágóját, végül azonban sima 3-0-s végeredmény született.

A G2 Esports csapata a T1 elleni MSI-elődöntőt megelőzően 9 darab Bo1-ből mindössze egyetlen egyet tudott megnyerni, így kifejezetten rossz formában várták a mai napot. Minden európai és semleges szurkoló számára végül az előzetes elvárásoktól eltérően, beledöngölték caPséket az Idézők szurdokába, így zsinórban negyedik alkalommal Kína és Dél-Korea vívja meg az aktuális világverseny fináléját.

T1 vs G2 Esports (3-0)

Amíg a tegnapi nap valós esélye volt az Evil Geniusesnek elhozni nem is egy, hanem két összecsapást a Royal Never Give Up ellen, ma a G2-nak semmi sem sikerült. Faker, Oner és Keria abszolút csúcsformában játszott mindegyik mérkőzésen, így egy nagyon gyors, végig egyoldalú szériában küldték haza az egyik legnagyobb mumusuknak számító LEC-bajnokot.

Nem lehet elmenni amellett, hogy a G2 Esports egy átlagosnál gyengébb teljesítményt nyújtott, amely szöges ellentétben áll azzal, ahogy a Rumble Stage első két napján játszottak. Az első két meccsen nem volt jó a draftjuk, a harmadik meccsen a hősválasztással nem volt gond, de lélekben teljesen megtörtek. Broken Blade, Flakked és Targamas karrierje során először játszhatott Bo5-ös szériát világversenyen, a tapasztalat hiánya meglátszódott a mutatott teljesítményükön. A T1 magabiztos stompok után visszavágott a 2019-es MSI-on elszenvedett 2-3-as vereségért, így jó hangulatban várhatja a Royal Never Give Up elleni finálét, amelyet holnap 10:00-tól élőben, magyar nyelven élvezhettek lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a hazai streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a T1 legjobb játékosa a G2 elleni szériában?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.