Iparági pletykák szerint Jessica Jones is csatlakozik a Marvel-moziverzumhoz

Iparági pletykák szerint Jessica Jones is csatlakozik a Marvel-moziverzumhoz

Daredevil és Kingpin után újabb Netflixes Marvel karakter érkezik az MCU-ba. 

A Marvel-moziverzum őrült sorozatgyártásba kezdett az elmúlt pár évben és az érkező Ms. Marvel és Amazon: Ügyvéd mellett olyan projektek vannak készülőben, mint a Carter Kapitány, vagy a Charlie Cox főszereplésével érkező Daredevil. Utóbbi karakter már a Pókember: Nincs hazaútban tett vendégszereplésével magas vérnyomásos eufóriát okozott a rajongóknál, a saját széria hírére azonban felrobbant az internet, hiszen tömegek könyörögtek korábban is a stúdiónak, hogy folytassák Matt Murdock történetét. 

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a félelem nélküli ember legújabb kalandjai folytatása lesz-e a Netflixen megkezdett sorozatnak, vagy egy remake-ről van szó, viszont abból a szempontból mindegy is, hogy a Loki bevezette, a Doctor Strange 2 pedig kifejtette a Variánsok fogalmát. Érdekesség, hogy Charlie Cox mellett Vincent D’Onofrio Kingpinje is feltűnik majd, továbbá a Screen Geek által begyűjtött legfrissebb iparági pletykák szerint a Jessica Jonest megformáló Krysten Rittert is hírbe hozták az MCU egy eddig meg nem nevezett projektjével kapcsolatban. 

A lépés logikus lenne egyébként, hiszen a Netflix által korábban gyártott Marvel sorozatok, mint például a szóban forgó Jessica Jones és Daredevil, a The Defenders, a Luke Cage, illetve az Iron Fist februárban elhagyták a szolgáltató kínálatát és átkerültek a hazánkban is hamarosan elérhetővé váló Disney+-ra. Így a Marvelnek csak tovább kell vinnie a megkezdett munkát, learatva ezzel a babérokat és növelve a platform rohamosan duzzadó előfizetői bázisát. Akárhogy is, az említett szériák nagy rajongótáborral rendelkeznek és jó látni, hogy Kevin Feige és producer társai nem hagyják veszni ezeket a karaktereket. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!