Forgatási képeken a Kék Bogár, a DCEU következő szuperhőse!

Forgatási képeken a Kék Bogár, a DCEU következő szuperhőse!

A film munkálatai a napokban kezdődtek meg Atlantában és a szemfüles rajongók lencsevégre kapták a karaktert. 

A DC-moziverzum nagyjából 10 éves lemaradásban van a Marvelhez képest, azonban a jogokat birtokló Warner Bros. stúdiót mindez nem kedvetlenítette el és idén három új filmmel is kedveskednek a rajongóknak. A sort a Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam nyitja, ezt követően pedig a Shazam!: Az istenek dühe kerül a mozikba az ünnepi szezonban, továbbá a tervek szerint még a Batgirl is debütál majd a HBO Max streaming szolgáltatón.

2023. is izgalmasan alakul majd, hiszen érkezik az Aquaman második felvonása, illetve a hányattatott sorsú Ezra Miller Flashe is, ráadásul a kevésbé ismert Kék Bogár is tiszteletét teszi a nagy képernyőn. Az utóbbi projekt igencsak érdekes lesz, ugyanis a történet szerint a munkásosztálybeli családból származó mexikói-amerikai főhőst, a tinédzserkorban lévő Jaime Reyest egy földönkívüli szkarabeusz különleges képességekkel ruházza fel és rendelkezésére bocsájtja a névadó exopáncélt. A 2023 augusztus 18-án érkező film forgatása a napokban kezdődött meg Atlantában és ahogy ilyenkor lenni szokott, a szemfüles rajongók sikeresen lencsevégre kaptak néhány jelenetet. 

A főszereplőt egyébként a Cobra Kai sorozat sztárja, Xolo Maridueña kelti életre, a további szerepekben pedig Bruna Marquenzine-t, George Lopezt, Elpidia Carillot és Susan Sarandont láthatjuk. Érdekesség, hogy Kék Bogár egyik nemezisének számító Carapax lesz a film főgönosza, akit a Mayans MC. nehézfiúja, Raoul Trujillo formáz meg. Ha kíváncsiak vagytok egyébként a hős jelmezére és a forgatásról kiszivárgott felvételekre, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig galériánkat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!