Kiszivároghatott, hogy milyen lesz a Cyberpunk 2077 kiegészítője

Kiszivároghatott, hogy milyen lesz a Cyberpunk 2077 kiegészítője

Az információkra a februári frissítés fájljai között bukkant rá a szivárogtató.

Azt állítja egy adatbányász, hogy információkat szerzett a Cyberpunk 2077 első DLC-jéről. Állítását azzal támasztotta alá, hogy a februári frissítésben több olyan fájlt is talált, melyek különböző párbeszédek szövegeit tartalmazza. Ezek egy része angolul van, míg a többi lengyelül.

A cikk a folytatásban SPOILEREKET tartalmaz, az információk ugyanis a történetről, helyszínekről és a szereplőkről szólnak!

A történet szerint a fő megbízónk Songbird lesz, aki V fejébe mászva ideiglenesen kicseréli Johnny Silverhandet (ez adhat magyarázatot Keanu Reeves távollétére is). Feladataink során az alapjátékban annyira közel meg nem ismert Combate Zone-ban is sokat fogunk járni, de emelett Sports Dome-ot is megismerhetjük, a kiegészítőben ez egy fontos helyszín lesz. A DLC eseményei pedig úgy tűnnek, hogy a játék befejezésére nem lesznek hatással. Összesen 7 főküldetés várható, emellett viszont egyéb fixer missziókat is elvégezhetünk, valamint még több történetet ismerhetünk meg a játékban.

Az adatszivárogtató hozzátette, hogy a fájlok véletlenül benne maradtak február 15-én a frissítésben, így az információkra legálisan tett szert. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy végül mi is lesz az igazság, és vajon mennyire fogja tudni kibővíteni az így sem kicsi univerzumot ez a DLC.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.