A Returnal lehet a Sony következő játéka, ami PC-s kiadást kap?

A Returnal lehet a Sony következő játéka, ami PC-s kiadást kap?

Te örülnél ha a Returnal is megjelenne PC-re?

God of War, Death Stranding, Days Gone. Ezek az egykoron PS-exkluzív játékok ma már elérhetőek PC-n is, nem kevés játékos legnagyobb örömére. A listának pedig még nincs vége, a Sony egyre inkább nyit a PC-s és a mobilos piac felé is.

Rengeteg játék van, aminek örülnénk PC-n. Bloodborne, Spider-Man, Returnal, Ghost of Tsushima, csak hogy néhány soroljunk. Ezek közül az egyikre most jó eséllyel pályázhat a PC-s tábor, hiszen a SteamDB adatbázisában megjelent egy Oregon névre hallgató játék, ami hamarosan megjelenhet a Valve áruházában.

De mi is ez? Az Oregon csak egy kódnév, ilyen címmel nem várunk most játékot Steamre, a program leírása és a hozzá kapcsolt stílusjegyek azonban ismerősek lehetnek a Returnal játékosainak. 

Persze ezek alapján sem lehetünk még teljesen biztosak, de az adatlapon megtalálhatóak a Tower of Sisyphus és az Atropos kifejezések is. Utóbbi a Returnal helyszínéül szolgáló bolygó neve, előbbi pedig a Returnal egyik játékmódja. Innen már nem nehéz összerakni a képet, hogy az Oregon valójában a Returnal, ami hamarosan megérkezhet Steamre.

Ha kíváncsi vagy milyen játék a Returnal, bátran ajánljuk a PCGURU tesztjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél ha a Returnal is megjelenne PC-re?

  • 67 %
  • 33 %