Battle Royale játékon dolgozik a District 9 rendezője

Battle Royale játékon dolgozik a District 9 rendezője

A részletek mellett egy teaser videót is kaptunk a játékról.

Csatlakozott a Gunzille Games fejlesztőcsapatához Neill Blomkamp, a District 9 című film rendezője, tette mindezt azért, mert a rendezőnek komoly tervei vannak a videójátékos piacon is. Első projektjéről le is rántották a leplet: az Off the Grid – az ígéretek szerint – egy olyan battle royale játék lenne, amely sok tekintetben eltérne a jelenleg is népszerű címektől.

A játék külső nézetes lenne, Blomkamp pedig a stúdió pénzügyi igazgatói posztja mellett a játék egyik írója is lenne Richard K. Morgannel (Altered Carbon, Crysis) egyetemben. A tervek szerint 150 játékos küzdene meg ugyanazon a pályán egyaránt PvP és PvE módokban is, ahol egy történet mentén teljesítenének küldetéseket, a pálya pedig valós időben változna meg ilyen-olyan módon. A játék a tervek szerint 2023-ban jelenne viszont csak meg, arról nincs infónk, hogy pontosan mikor és hogy milyen platformokra.

„Célunk nemcsak annyi, hogy létrehozzuk a Battle Royale 2.0-t azáltal, hogy játékosfejlődési rendszer is kerülne a programba." - mondta Blomkamp. „Az is terv, hogy egy olyan fejlődő világot tervezzünk, amelynek szinte saját élete is lenne, és kiszámíthatatlan módokon változna minden alkalommal, ahogy a játékos újra belevetné magát a kalandokba. A battle royale műfaj ezen módon való megközelítésével azt szeretnénk elérni, hogy a játékosok sűrűbben térjenek is vissza, mert mindig valami újat találnának, amit felfedezhetnének."

Blomkamp a múltban több zseniális sci-fi filmmel tette már le a névjegyét. A dél-afrikai-kanadai rendező legismertebb filmje egyértelműen a címben is említett, 2009-es District 9, de a 2013-ban bemutatott Elysium – Zárt világ és a 2015-ös Chappie is népszerűnek bizonyult. Kíváncsian várjuk, hogy ez a videójáték végül milyen is lesz majd végleges állapotában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik első bemutatásra az Off the Grid?

Közvetítések