CS:GO: Ezekkel a meccsekkel indul a 2022-es PGL Major

CS:GO: Ezekkel a meccsekkel indul a 2022-es PGL Major

Hétfőtől kezdődik a Major-láz! Te melyik csapatnak szurkolsz?

Pár nap és kezdetét veszi a 2022-es PGL Major, aminek Belgium, Antwerpen városa ad otthont és amit ismét a PGL szervez. Sokan húzták a szájukat a bejelentéskor, hiszen a PGL már tavaly sem remekelt, a hetekig recsegő mikrofonokat pedig senki sem szeretné még egyszer hallani minden egyes meccsen.

Bízzunk a legjobban, abban, hogy a PGL harmadjára már kihasználja a lehetőségeit. Az biztos, hogy a meccseket már nagyon várjuk, elkészültünk a Pick'Em tippekkel is és már csak el kell kezdődnie az első összecsapásoknak.

A Challenger stage 16 csapatával kezdődik majd a Major, közülük azonban csak nyolcan örülhetnek majd. Csak a társaság fele juthat tovább a torna második szakaszába, ahol már olyan alakulatok várják őket, mint a NaVi, a Cloud9 vagy a FaZe.

Bo1-es mérkőzésekkel indul a verseny, melyeken pontosan tudjuk, hogy bármi megtörténhet, főleg most! Persze ki lehet emelni a tömegből egy ENCE-t vagy egy G2-t, de az utóbbi hetek versenyei, köztük az RMR-torna is, jól megmutatta, hogy még nekik is van mitől félniük.

A G2 kapásból a Liquiddel kezd, akik bár való igaz, hogy nincsenek túl jó formában, egyetlen pálya alatt könnyedén elkaphatják majd a G2-t. Főleg, hogy mostanában már-már szokás lett abból, hogy a G2 csak 1-2 vereség után ébred fel a versenyeken. Az Astralis és a Vitality talán biztonságban vannak, sem a Complexity, sem az IHC nem tűnik olyan erősnek, hogy labdába rúgjanak gla1ve-ék vagy apEXék ellen.

Nem úgy az MiBR, akik mostanában minden NA- és SA-csapatot elvertek már. A nagy kérdés, hogy mire mennek a VP, pontosabban az Outsiders ellen? Jame-ék játéka sok csapatnak kényelmetlen, hiába készülnek ellenük, az Outsiders-féle lassú ugyanakkor néha kapkodós játék a legnagyobb csapatokat is meg tudja ingatni hitükben.

Ami pedig a B streamet illeti majd, talán ez mégizgalmasabb. Hiába szerepelnek kisebb csapatok a B-streamen, szinte senki sem érezehti magát biztonságban. Az ENCE-nek illeni könnyedén vernie a 9z csapatát, ez tény, de a derék dél-amerikaiak korábban meglepték már a Vitalityt is.

A legszorosabb összecsapásokra egyértelműen a BNE és az Eternal Fire, a forZe és a Renegades, valamint az Imperial és a Spirit találkozóján számítunk. Ember legyen a talpán, aki megtippeli ezeket a meccseket! Persze szimpátia szerint húzhatunk egyik vagy másik oldalhoz, de az aktuális nem azt mutatja, hogy könnyű győzelem lenne bármelyik csapat részéről is.

A mi kiemeltünk az Imperial. FalleNék tényleg az utolsó táncukat járják. Felemás eredmények vannak mögöttük, de mégis kijutottak a Majorre. Valószínűleg most sem lesz hibátlan a játékuk, de izgalmas meccseket játszhatnak majd, az kétségtelen. Titkon annak is örülnénk, ha FalleN újra a legjobbak közé érne egy Major-tornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik csapatnak szurkolsz a 2022-es PGL Majorön?

  • 25 %
  • 13 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 13 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 13 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 13 %