Érkezik az új Acélvadász szezon az 1.17-es frissítéssel

Érkezik az új Acélvadász szezon az 1.17-es frissítéssel

Többek között három új járművet és egy teljesen új pályát is kiadnak a módhoz.

Az 1.17-ben érkezik az Acélvadász játékmód következő szezonja. Dreamland és Arzagir 4.04 térképek mellett megjelenik Firnulfir, egy teljesen új térkép a játékmódhoz. A skandináv hangulatú térkép egy üde színfoltja lehet a játékmódban. Ezenkívül három teljesen új harckocsi is megjelenik a módhoz.

  • A lengyel Huragan, ami egy gyors, defenzív közepes harckocsi.
  • A kínai Bái Láng, ami egy gyors felderítő harckocsi.
  • A svéd Beowulf, egy tökéletes támadó harckocsi.

Mostantól a játékmódban két fős szakaszok is létrehozhatóak lesznek, így nem kell egy harmadik társat keresni a közös játékhoz. A veszélyes területek attól függően jönnek létre, hogy az adott szektorban mennyien tartózkodnak, de természetesen épp ezek lesznek azok a zónák is, ahol a legtöbb loot szerezhető. A Battle Pass haladást innentől az Acélvadász móddal is gyorsíthatjuk, ráadásul a személyes feljegyzésekben a statisztika is elérhetővé válik.

Átalakul az Acélvadász gazdasága

Innentől a kiosztott sebzéstől, a kilőtt tankoktól és általánosságban a harci teljesítménytől függően szerezhetünk majd tapasztalati pontot és kreditet, amiket a személyes és klános bónuszok is megtámogatnak. Végül, de nem utolsó sorban a szakasz további 15% bónuszt biztosít. A szezon alatt csak a Varyag, a Raven és az Arlequin válik folyamatosan játszhatóvá, így a többi tankot csupán kölcsönözhetjük.

Az új Acélvadász szezon az 1.17-es frissítéssel érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.