Új harci tartalékokkal bővül a Stronghold játékmód

Új harci tartalékokkal bővül a Stronghold játékmód

Egy jelentős vérfrissítést kap a Stronghold játékmód, ami új taktikák lehetőségét hozza magával.

Az 1.17-es frissítéssel érkezik a harci tartalékok újradolgozása Stronghold játékmódban. Újradolgozott tüzérségi csapást és egy legénységi képesség erősítő inspiráció kapunk az új móddal, így már egyszerre két tartalékot használhatunk a módban, ugyanakkor mindkettő megőrzi a Stronghold csatákból szerezhető nyersanyagokra nyújtott bónuszt. Az egyszerre használható képességeket akár két külön harckocsizónak is kioszthatjuk, így egyikük inspirációt nyújt, míg a másik a tüzérségi csapást kezeli.

A tüzérségi csapás újradolgozott verziójában mind a csapat, mind az ellenfél pontosan látja majd, hogy milyen területre érkezik a tüzérségi bombázás, így akár ki is mozoghatnak majd belőle a harckocsizók, ha van rá lehetőségük. 

Megjelenik egy új épület is, amiben az inspiráció képességet fejleszthetjük ki. Az inspiráció képességet úgy kell elképzelni, akárcsak a Frontvonal játékmódban, tehát egy bizonyos körön belül javítja a szövetséges harckocsik képességeit, aminek középpontja az inspirációt nyújtó harckocsi. Az újítást az 1.17-es frissítésben kapjuk meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.