FIFA: Új felszerelést leplezett le a FaZe Clan

A mezőnyjátékosok fekete-piros, a kapusok kék mezt kaptak.

A FaZe Clan bemutatta egy zenei médiavállalattal, a Lyrical Lemonade-del közös, hamarosan a The Armoryban és a FIFA 22-ben is megvásárolható futballfelszerelését.

A Los Angeles-i székhelyű csapat több nagy céggel is együttműködött az elmúlt időszakban különböző projekteken. Többek között a Disneyvel újragondolták Mickey egeret, a DC Comics segítségével pedig a FaZe tagjai szuperhősökké válhattak Batman mellett.

A FaZe nagy hangsúly fektet a merchandisingra, különféle egérpadokat, ruhákat és egyéb termékeket lehet vásárolni, így a csapat mindig a rajongók közelében marad, míg a szurkolók képviselni tudják őket bárhol a világon.

Legújabb kínálatuk a sportosabb rajongóknak szól. A futballfelszerelés elérhetővé válik a FUT-játékosok és a fociőrültek számára is, akik kedvenc e-sport csapatuk felszerelésében léphetnek pályára.

A limitált kiadású FaZe felszerelés június 4-én lesz elérhető a csapat Los Angeles-i boltjában, a The Armoryban, online pedig egy nappal később. Azt még nem tudni, hogy a FIFA 22-be mikor kerül be, annyit közölt a FaZe, hogy egy  „későbbi időpontban”.

Május 31-én leplezték le a szettet, amely egy fekete-piros pólót, rövidnadrágot és zoknit tartalmaz. A kapusok is ugyanilyen dizájnt kapnak, csak kék színben.

Ami a Lyrical Lemonade-et illeti, a cég olyan híres előadókkal dolgozott korábban együtt, mint például Juice Wrld, Lil Durk, The Kid Laroi vagy Jack Harlow.

Tetszik a felszerelés?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a FaZe meze?

  • 25 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 25 %