18

Elmúltál már 18 éves?


/
Hátrányból jött vissza az IAS, kiejtették az iPon Esportot a TMP CS:GO Mastersről!

Hátrányból jött vissza az IAS, kiejtették az iPon Esportot a TMP CS:GO Mastersről!

A széria 3-1-es Illés Akadémia Spirit győzelemmel ért véget, az iPon Esport kiesett a TippmixPro CS:GO Mastersről!

Az Illés Akadémia Spirit nyerte meg az iPon Esport elleni kiesési rangadót TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában, ezzel továbbjutottak az alsó ágon. Egy hét múlva a BudapestFive elleni visszavágón dőlhet el a csoport második továbbjutó helye.

Az iPon Esport Nuke-ot, az Illés Akadémia Spirit Mirage-t vétózta, a bennmaradt pályák eszerint sorban: Dust2, Overpass, Ancient, Inferno és Vertigo. Dust2-n pisztolykörrel nyitott az IAS, ám innen egy eredményes force-szal gyorsan meg is fordította a T-oldalon játszó iPon a félidő menetét, ami egy domináns 11:4-es állással ért véget. A folytatásban már nem tartott sokáig, hogy befejezzék a pályát, a sikeres pisztolykör után 16:4-nél az iPon szerezte meg a vezetést a szériában. Overpasson fordult a kocka, az IAS támadásaival sokáig nem tudott lépést tartani az iPon, 10:1 is volt az állás egy ponton, de végül 10:5-re mentették a félidőt a CT-k. A térfélcserét követően is kezében tartotta az irányítást az Illés Akadémia Spirit, 16:8-nál kiegyenlítették a szériát 1-1-re. Ancientön folytatódott a küzdelem, itt a védőként kezdő IAS kellemes, 10:5-ös előnyre tett szert az első félidőben és a fordulás után sem lazsáltak, 16:7-nél gyors, magabiztos pályagyőzelemmel megfordították a szériát a javukra.

Az iPonnak tehát Infernon kellett volna visszajönnie a meccsbe. Az első félidőben a CT-oldalon kezdtek, az IAS T-oldalon, az erőegyensúly pedig igen kiegyenlített volt a pálya korai szakaszában, a csapatok fej-fej mellett haladtak. 4:4 után az IAS tudta kezébe ragadni az irányítást, de az iPon nem adta fel és 7:8-ra mentette a félidőt. A második pisztolykörben ismét az IAS mozdult a győzelem felé, majd ezt kihasználva egészen 10:7-ig mentek. Az első teljes vásárlásnál vágott vissza az iPon először, de nem rendítették meg ezzel annyira a túloldalon a gazdaságot és az IAS 12:8-nál még közelebb került a győzelemhez. Újabb iPon fordítási kísérlet következett, ezúttal sikerült is öt kört hozniuk zsinórban, 13:12-nél átvették a vezetést. De ez csupán arra volt jó, hogy felébressze az IAS-t, akik gyors egymásutánban hozták a maradék négy kört, így 16:13-ra a pályát, 3-1-re a szériát nyerték meg, ezzel kiejtve az iPon Esportot a TippmixPro CS:GO Mastersről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!