Hivatalos: Remake változatot kap a Resident Evil 4

Hivatalos: Remake változatot kap a Resident Evil 4

A PlayStation State of Play eseményén rántották le róla a leplet.

Óriási hírt jelentett be a Sony a PlayStation Stae of Play-eseményén: dolgoznak ugyanis a Resident Evil 4 Remake-en, amely három platformon, PlayStation 5-ön, Xboxon, valamint PC-n (azonbelül Steamen) fog megjelenni.

A játék trailervideója a már megismert környezetet tárja a szemünk elé, azonban mindezt sokkal részletesebben teszi meg. Leon Kennedy a megszokott öltözékében tér vissza, viszont olyan területeket is megmutat a videó, melyeket az eredeti játékban nem biztos, hogy láthattunk. Van rá esély, hogy a remake egy kicsit kibővíti az eredeti történetet.

„A játékot úgy szeretnénk elkészíteni, hogy a legmodernebb minőséget érjük el, miközben hűek is maradunk az eredeti játékhoz. Célunk, hogy a sorozat rajongói számára ismerős maradjon a játék, emellett nyújtson újdonságot is. Ezt a játék történetének átgondolásával szeretnénk elérni, miközben megtartjuk a játék legtöbb elemét, a grafika modernizálásával és az irányítás korszerűsítésével" - így áll a Capcom bejegyzése a PlayStation oldalán.

A videó emellett említést tesz PS VR2-támogatottságról is, azt azonban nem tudjuk, hogy ez a megjelenéstől kezdve így lesz-e, illetve hogy PC-re is érkezik-e a funkció. A Resident Evil 7 PSVR-támogatottságát sose portolták át PC-re, így megvan rá az esély ennél a játéknál is, hogy ezt csak a PlayStation-játékosok élvezhetik ki. Az viszont biztos, hogy a játékba nem mostanság vethetjük bele magunkat, a videó szerint ugyanis 2023. március 24-én fog megjelenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Resident Evil 4 Remake-et?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.