Ismét titkos katonai dokumentumokat osztottak meg a War Thunder fórumán

Ismét titkos katonai dokumentumokat osztottak meg a War Thunder fórumán

Harmadjára is titkos dokumentumokat szivárogtattak a fórumon.

A War Thunder egy széleskörben kedvelt háborús játék, amit főként az életszerűsége miatt kedvel a közössége. A tavalyi év során két alkalommal is került fel a fórumára titkosított katonai anyag és  mivel ez bűncselekmény  az esetek nagy port kavartak. Nem kellett sokat várni, hogy ez ismét megtörténjen, köszönhetően egy feldühödött játékosnak aki, titkos katonai dokumentumokkal igyekezett felhívni a figyelmet egy általa felfedezett hibára. 

Jelenesetben egy kínai páncéltörő lövedék elhibázott paraméterei miatt került sor az incidensre. A megosztott tartalmak között volt egy kép a szóban forgó DTC10-125 lőszerről, valamint egy a specifikációkat felsorakoztató műszaki dokumentum. 

A eseményeket még érdekessebé teszi, hogy ez az akció a játékos részéről valószínűleg teljesen felesleges volt, ugyanis kiderült, hogy a lőszer hibásan megadott adatai csupán ideiglenesen kerültek oda helyőrzőnek játékba való bekerüléséig, amikoris ezeket helyettesítik a valós értékekkel. 

Gaijin – a játékfejlesztő – ismét felszólított mindenkit, hogy ne osszon meg titkos katonai dokumentumokat a fórumain. Bármilyen vicces ez a szituáció a hazaárulás komoly bűncselekmény, amit több országban is halállal büntethetnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted történni fog még hasonló a War Thunder fórumán?

  • 89 %
  • 11 %
  • 0 %