LoL: Szenvednek az orgyilkosok, nagyon kellenének már azok a buffok

LoL: Szenvednek az orgyilkosok, nagyon kellenének már azok a buffok

Jövő héten érkezik a frissítés, amely talán megoldja az assassinok problémáját.

A Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata óriási fába vágta a fejszéjét néhány héttel ezelőtt, ugyanis elkezdtek dolgozni azon a frissítésen, amely rendszerszinten változtatta meg a League of Legendset. Az összes karaktert érintő, a gyors csapatharcokat hátráltató patch megérkezett az éles szerverekre, azonban ennek az újításnak van egy osztály, amely egyáltalán nem örült. Az orgyilkosoktól rengeteg eszközt vettek el, amely segíteni a hirtelen kirobbanó sebzés elhelyezését a megfelelő célpontokra. A hab a tortán, hogy minden hős tankosabb lett, így két oldalról kaptak egy-egy nagy pofont az assassinok. A megváltás a 12.11-es LoL frissítés formájában már úton van, de addig még nézhetitek a szenvedését ennek a classnek.

AP-ra építő orgyilkosok

Ketté kell szedni az assassinokat az AD-AP vonal mentén. A mágikus sebzéskiosztásban jeleskedő hősök közül jelenleg a folyamatos sebzéskiosztásban jeleskedőek teljesítenek a legjobban. Anivia, Taliyah, Brand és Aurelion Sol lubickol a mostani metában, nem úgy azok a karakterek, amelyek kizárólag egy-egy ütős és gyors kombóra építenek. A u.gg statisztikái alapján a legjobb középső ösvényesek rangsorában LeBlanc jelenleg hátulról a harmadik, Akali a 48. helyen tanyázik, Zoe a 46. A népszerűségben kifejezetten erős számokat produkálók közül Lux a 32., Ahri a 24. A felsoroltak közül utóbbi az egyetlen, amelyik átlépi az 50%-os győzelmi arányt, a többiek ezt a lépcsőfokot nem tudják megugrani. A Hextech Rocketbelt és Night Harvester erősítés talán segíthet majd ezeken az AP-s orgyilkos hősökön, azonban az Everfrost nerf ismét egy olyan körülmény, amely nem könnyíti meg a dolgukat.

AD-ra építő orgyilkosok

Ha fizikai sebzéskiosztással rendelkező assassinra gondoltok, rögtön három karakter juthat eszetekbe. Zed, Qiyana és Talon voltak azok a hősök, akikkel még a profi mezőnyben is találkozhattatok az elmúlt hónapokban. A statisztikák alapján azonban most egyiket sem éri meg igazán választani sem a középső ösvényre, sem a dzsungelbe. A midesek rangsorában Zed a 37., Talon a 29., Qiyana a 23. legjobb győzelmi aránnyal rendelkező karakter. Öröm az ürömben, hogy az AD-s hősöknek van alternatívája. Ha a tisztán lethalitys buildtől elszakadnak, akkor a Goredrinker/Stridebreaker mitikus tárgyak segítségével hasznos tagjai lehetnek csapatuknak, bár a burst sebzésük csökken.

A 12.11-es LoL frissítés ismét megrengeti majd az Idézők szurdokát, kíváncsian várhatja minden játékos, hogy mi sülhet ki ennyi izgalmas változtatásból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc lethalitys mitikus tárgyad?