Társasjáték készül a Cyberpunk 2077-ből – Johnny Silverhand is benne lesz!

Társasjáték készül a Cyberpunk 2077-ből – Johnny Silverhand is benne lesz!

A CMON Games következő projektjének Kickstarter kampánya hamarosan indul.  

A népszerű videójáték vagy filmes franchise-ok egyre gyakrabban jutnak arra a következtetésre, hogy társasjátékokkal is ki kellene szolgálni a rajongók igényeit. Pár hónapja a Free League Publishing jelentette be, hogy a Szárnyas fejvadász világán alapuló szerepjátékos társason dolgoznak és a projekt akkora érdeklődést váltott ki, hogy pár nap alatt elérték a Kickstarter kampány kitűzött célját. 

A Free League mellett vannak más társasjáték adaptációval foglalkozó piaci szereplők is, egyikük, a CMON Games névre hallgató cég pedig nemrég bejelentette, hogy a következő alkotásuk Night City futurisztikus világába kalauzol minket. A Cyberpunk 2077: Gangs of Nighty City - The Board Game közösségi finanszírozás oldala hamarosan elindul és az érdeklődők száma már elérte a 2000 főt

A játék egyébként 2-4 fő számára készül és a feladat, hogy kiválasszunk egy bandát és meghódítsuk a város alvilágát. A feladat teljesítéséhez olyan ikonikus karakterek segítségét is kérhetjük, mint Johnny Silverhand, kinek figuráját az alábbi kedvcsináló videóban tekinthetitek meg. Sajnos további információt egyelőre nem osztott meg a CMON, de ha tippelnünk kéne, az árazás nagyjából 100 euró körül mozog majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!