Egy ütés minden Elden Ring boss? – Egy játékos megcsinálta!

Egy ütés minden Elden Ring boss? – Egy játékos megcsinálta!

Volt néhány szabály, de így is megcsinálta a maga módján egy YouTuber ezt a lehetetlennek tűnő kihívást.

Kár lenne tagadni, hogy nagyot tarolt az Elden Ring, mivel rengeteg rajongót szerzett magának és az egyik legjobb ARPG játék lett a piacon. Nem véletlen, hogy jó néhány tartalomgyártó is lecsapott az új címre és mindenféle érdekességet igyekeztek megosztani a közösségeikkel. Ezek között az egyik legnépszerűbb a speedrun, de itt már elképesztő rekordokat mentek egyesek. Legutóbb például 9 perc is elegendő volt, hogy végigvigye valaki.

Most viszont egy olyan ötlet született meg egy játékos fejében, hogy vajon egyetlen ütéssel le lehet-e szedni a bossokat a játékban. BushyGames nem csak töprengett rajta, hanem meg is valósította a dolgot és sokak szerencséjére felvételt is készített az ominózus kalandból. Korábban egyébként másféle őrült elképzelése is volt már, mint például, hogy csak kiabálással, csak rugdosással, esetleg szellemidézéssel szerette volna teljesíteni a sztorit.

Az alábbi próbálkozásához azért leszögezett néhány dolgot. Az egyik, hogy a Comet Azur varázslathoz csak abban az esetben folyamodik, ha másként képtelen megsebezni egy ellenfelet. A másik dolog, hogy egyetlen ütéssel nem lehet az összes bost leteríteni, mivel több fázisú harcot találtak ki az ő esetükben a fejlesztők (mint például Rennala vagy Malekith). Itt azt találta ki, hogy minden fázisban egyetlen ütéssel küldi padlóra a gonoszokat.

Végül a történet happy enddel végzőik, mivel sikerült mindegyik bosst a fentebb leírt szabályok mentén leterítenie. A felkészülés viszont nem volt egyszerű, hiszen jól át kellett gondolnia, hogy mivel lehet megoldani ezt a lehetetlennek tűnő küldetést. Legtöbb esetben egyébként a Giant-Crusher pöröly szolgálatait vette igénybe, melynek nehéz támadása elég komolyat odasóz annak, aki az útjába kerül. Ezt még felturbózta az Axe Talisman és a Spiked Cracked Tear kiegészítőkkel. Persze ezek egy idő után már nem lett volna elegendő, az egyre erősödő ellenfelekkel szemben olyan extra sebzésnövelő cuccot kellett, mint a Bloodboil Aromatic, Golden Vow, Jellyfish Shield, Flame, Grant Me Strength, Seppuku, csak hogy néhányat említsünk. Ahogy halad előre Bushy úgy rajzolódik ki előttünk, hogy a felkészülés egy-egy csatára már jóval tovább tart, mint maga a csata. Ha ezeket egyáltalán csatának lehet nevezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!