A Treyarchnak nagy tervei vannak a Call of Duty Zombies játékot illetően

A Treyarchnak nagy tervei vannak a Call of Duty Zombies játékot illetően

A stúdió kifejezetten erre a projektre keres új munkatársakat. 

2008-as indulása óta a Call of Duty Zombies lelkes rajongótábort épített ki magának, a Vanguard verzió azonban nem feltétlenül nyerte el a közönség tetszését, mivel sok szempontból befejezetlennek érződik, fontos és elvárt funkciók hiányoztak belőle. Kimaradt például a szerver pause, a szórakoztató easter eggek, illetve az elérhető Wonder Weapons fegyverekből is nagyon kevés van jelenleg. 

A körülményektől függetlenül, a Zombies rajongói optimistán tekinthetnek a jövőre, ugyanis a Treyarch stúdió új pozíciókat hirdetett meg, kifejezetten erre a játékra. A fejlesztés egyik kulcsemberének számító Kevin Drew mindemellett úgy fogalmazott bejegyzésében, hogy nagy terveik vannak a játékkal, ezért növelni szeretnék a tartalomgyártó csapat számát, az elérhető pozíciók szerint pedig alapvetően dizájnereket és fejlesztőket keresnek. 

A bejegyzés alatt természetesen megjelentek a széria rajongói is és a legtöbben a Call of Duty: Black Ops III zombi módját sírták vissza a kommentekben, mondván az volt a legélvezetesebb és a legtöbb tartalommal teletűzdelt. Sokan egyébként további bizalmukról biztosították a stúdiót, ami a jelen körülmények és a játékosok átlagos toxicitás szintjének tükrében kellemes meglepetést jelent. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!