Színre lépett Wednesday, az új Addams Family sorozat főszereplője

Színre lépett Wednesday, az új Addams Family sorozat főszereplője

A széria előreláthatólag 2022 végén debütál a Netflix kínálatában.

Tavaly ősszel mindenkit meglepett a Netflix azzal, hogy bejelentették az élőszereplős Addams Family sorozatot, amit a zseniális Tim Burton rendez, a történet fő szálát pedig a sötét aurájú Wednesday középiskolás évei adják. Azóta a széria forgatása befejeződött és a platform pár hónapja megsúgta, hogy a karakter mozis megformálójának számító Christina Ricci is feltűnik majd egy új, izgalmas szerepben. 

A pusztán Wednesday névre keresztelt alkotás előreláthatólag 2022 őszén debütál majd a platform kínálatában, a Netflix Geeked Week eseménye apropóján azonban már közzétették az első kedvcsinálót. A rövid felvételen először láthatjuk Jenna Ortega színésznőt a karakterként, ráadásul Izé, az ide oda mászkáló kéz is megjelenik a vállán, besegítve az ikonikus csettintésekbe. A dizájnerek nem sokat változtattak a figurán, ugyan azt a fekete pöttyös ruhát viseli fehér gallérral, továbbá a fonott copf is a helyén van. Na de nem is szaporítanám tovább a szót, hadd mutatkozzon be Wednesday!

Ortega mellett a főbb szerepekben Luis Guzmánt láthatjuk Gomez Addamsként, Morticiát Catherine Zeta-Jones kelti életre, illetve a Trónok harca Brienne-je, vagyis Gwendoline Christie alakítja a széria helyszínének otthont adó Nevermore Akadémia igazgatóját. A történet szerint egyébként Wednesdaynek fel kell fedeznie különleges misztikus erejét, hogy megállítson egy gyilkolászó szörnyeteget, továbbá meg kell oldania a családját 25 éve kísértő átkot, mindezt úgy, hogy be kell illeszkednie az új környezetbe. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!