Top 10: Kihagyhatatlan programok a hétvégi budapesti PlayIT-re

Top 10: Kihagyhatatlan programok a hétvégi budapesti PlayIT-re

Rengeteg olyan program várja az érdeklődőket, amelyeket hiba lenne kihagyni.

Több év kihagyás után most hétvégén  június 11-12-én – rendezik meg a PlayIT Showt a Hungexpón. Ezen a rendezvényen mindennel találkozhatunk ami gamer, de azoknak is megéri benézni, akiket más téma foglalkoztat. Az idelátogatókat számtalan program várja mind a két nap, amelyek közül megpróbáltuk összeszedni a tíz legígéretesebbet. 

Mastercard nagyszínpad

A nagyszínpadon soha nem áll meg az élet. Részt vehetünk itt kvízversenyeken és előadásokon, valamint többek között olyan népszerű youtuberekkel is találkozhatunk mint Paplovag, Unfield vagy Szalay Isti. Természetesen a szokásos loot szórás sem marad el.

Mozdulj Gamer

Ennek a programnak a keretében különböző fizikai sportokat végezhetünk. Lesz itt csocsó, dekázó ketrec és reflex fal – ilyet használnak a Forma-1-es pilóták és a kapusok is.

Magyar E-sport Válogatott

Az eseményen megrendezésre kerül a Counter-Strike: Global Offensive és az eFootball Magyar Nemzeti Válogató döntője is. A CS:GO döntőjén szereplő 20 játékos a magyar válogatott legbővebb VB keretét alkotja majd a jövőben. Az eFootball döntőjén pedig a 4 továbbjutott selejtezős mérkőzik meg 4 kiválasztott tavalyi versenyzővel, hogy megszerezzék maguknak a válogatottságot.

VR

A program résztvevőinek lehetőségük lesz a legújabb virtuális játékok és eszközök kipróbálására. Itt a szervezők folyamatos segítségére számíthatunk a zökkenőmentes élményért.

Társasjátékok és logikai játékok

Aki kicsit kiszakadna az online térből, az a sportoláson túl ingyenesen kipróbálhatja a legújabb társas és kártyajátékokat. A játékmesterek mindenben a rendelkezésetekre állnak. 

Retró PC kiállítás és gaming

Ismerjétek meg, vagy éljétek át újra az igazi retró érzést. A kiállításon tökéletes állapotban megőrzött játékkonzolokat és érmes gépeket próbálhattok ki. Ez ma már egy olyan élmény, amelyben máshol nem igazán lehet részed.

Monster Energy Tower

A PlayIT talán legmenőbb helyszíne a Monster Energy Tower lesz. A látványos toronyban az autósportoké és a lövöldözésé a főszerep. A szombati napon 14 órától pedig a Monster Energy gamer csapat két tagjával – Kittinával és Cristijannal – is találkozhattok.

Algorithmics

Az Algorithmics standján elkészítheted a saját számítógépes játékod. Vesd bele magad a játékkészítés rejtelmeibe, és jelenj meg a bemutatkozó órák egyikén. A résztvevők egy 10 000 Ft értékű kupont kapnak, ami az Algorithmics nyári táborain és tanfolyamain váltható be. 

Gamerland

A Gamerland egy kötelező állomás a rendezvényre látogatóknak. Itt minden platformon kipróbálhatod magad a legkorszerűbb eszközöket használva. A PlayIT jegyedet érdemes megtartanod, hiszen a jövőben ha felmutatod, kedvezményesen próbálhatod ki a Gamerland eszközeit. 

Szurmay Sándor Díszelgő Csoport

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Fővárosunk legnagyobb létszámú alakulata, akik külön erre az alkalomra koreografáltak egy bemutatót, amit kár lenne kihagyni.

Persze ez csak a programok töredéke, a teljes listát a PlayIT weboldalán tekinthetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tervezel kilátogatni a PlayIT-re?

  • 36 %
  • 36 %
  • 27 %