God of War Ragnarok: Pletykák szerint elhalaszthatják a megjelenését

God of War Ragnarok: Pletykák szerint elhalaszthatják a megjelenését

Több forrás is egybehangzóan állítja, hogy a Sony és a Santa Monica Studio is gondolkodik a játék megjelenésének elhalasztásán.

Régóta várakozik már a God of War-sorozat rajongótábora a legújabb játék, a Ragnarok megjelenésére: az eredetileg 2021-re jósolt programot a legtöbben az idei év során várták, azonban a legújabb pletykák szerint a dátum ismét változhat, legjobb esetben is 2022 végén kerülhet piacra.

A 2022 végi megjelenés azért adhat okot aggodalomra, mert kevés időt ad a karácsonyi időszak előtt a játék megvásárlására, emellett pedig több más program, mint a Saint's Row reboot, a Call of Duty: Modern Warfare 2, a The Callisto Protocol, illetve a The Last of Us Remake is még az idei évben várható, így nagy reményekkel várt „riválisokkal" is meg kell majd „küzdenie". Más források szerint viszont a Ragnarok akár a következő évre is csúszhat. Emellett a PlayStation Store adatai között bányászó egyik Twitter-oldal is már megosztott egy érdekességet, miszerint megváltozott a játék megjelenési dátuma.

Azok után, hogy többen is, például a Santa Monica elnöke, Cory Barlog, illetve a játék animációiért felelős vezető, Bruno Velazquez is magabiztosan nyilatkozott arról, hogy a játék idén jelenik meg, a 2023 elég valószínűtlennek tűnik. Azt már korábban megerősítették, hogy a Summer Games Festen is hallani fogunk majd a játékról, így rövidesen többet tudhatunk majd meg róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!