Előzetest kapott a Disney élőszereplős Pinokkió filmje

Előzetest kapott a Disney élőszereplős Pinokkió filmje

Dzsepettót Tom Hanks kelti életre, a rendező székbe pedig a legendás Robert Zemeckis ült. 

Az elmúlt néhány évben a Disney igencsak rákapott arra, hogy a klasszikus, egész estés rajzfilmjeit élőszereplős alkotásokká adaptálja, ennek köszönhetjük például Jon Favreau 2016-os A dzsungel könyvét, Guy Ritchie 2019-es Aladinját, illetve Niki Caro 2020-ban debütált Mulánját. A stúdió temérdek pénzt keres ezekkel a filmekkel, így az elkövetkezendő néhány évben temérdek újrahasznosított alkotás érkezik A kis hableánytól kezdve a Bambin át egészen a Hófehérkéig. Utóbbi forgatása már meg is kezdődött és az első kiszivárgott kép rendesen kiakasztotta az internet népét, mondván a jelmez pocsékra sikerült. 

Na de ne ugorjunk annyira előre az időben, hiszen az élőszereplős Pinokkió film szeptember 8-án jelenik meg a Disney+ streaming szolgáltató kínálatában és nemrég befutott az első előzetes is. A projekt címszereplőjét Benjamin Evan Ainsworth alakítja, az öreg Dzsepettó mestert Tom Hanks kelti életre, Tücsök Tihamért Joseph Gordon Levitt szólaltatja meg, mindemellett Like Evans játssza Fuvaros Urat, Keegan-Michael Key pedig Derék Rókust. 

Érdekesség, hogy a rendezői székbe a legendás Robert Zemeckis ült, akinek olyan filmeke köszönhetünk, mint a Vissza a jövőbe trilógia, a Forrest Gump, vagy a Számkivetett, utóbbi kettőben egyébként dolgozott már együtt Tom Hanksszel. A forgatókönyvet a Hamupipőke, illetve a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetet is jegyző Chris Weitz író-rendező hozta össze, továbbá Alan Silvestri szerezte az alkotás zenei aláfestését. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!