Pletyka: Készül egy új Minecraft játék, amit hamarosan le is leplezhetnek

Pletyka: Készül egy új Minecraft játék, amit hamarosan le is leplezhetnek

Benne van a pakliban, hogy holnap már be is mutatják az új Minecraft játékot.

Jeff Gerstmann élő streamjében ejtett el egy olyan megjegyzést, hogy folyamatban van egy új "Minecraft spin-off" fejlesztése. Az iparági pletykák szerint valós idejű stratégia, azaz RTS lehet a következő nagy kaland, amely főszereplői az építőkockák és a szögletes figurák. Jó esélyt lát a videójátékok világában otthonosan mozgó újságíró, hogy egy Overlordhoz hasonló irányítással és nézettel megáldott program érkezik hamarosan. A hivatalos bemutatóról egyelőre csak találgatni lehet, azonban ne felejtsétek el, hogy holnap rendezik meg a Summer Game Fest 2022-es eseményt, ahol az Xbox külön blokkot kap az újdonságok leleplezésére.

Minecraft RTS?

A fejlesztésért a Double Eleven stúdió felel, akik jelenleg a Fallout 76-on dolgoznak. Feladtak azonban egy álláshirdetést, amely egy nagy volumenű IP-hez, még pontosabban egy RTS-játékhoz toboroz munkaerőt. Véletlenek természetesen vannak, de túl sok az egybeesés.

Gerstmann birtokában már vannak képernyőmentések erről a Minecraft RTS-ről, vagyis a Microsoft a tesztelésnek már egy előrehaladott állapotában járhat. Érdemes bizakodónak lenni, mert a Minecraft: Story Mode és a Minecraft Dungeons már megmutatta, hogy el lehet szakadni a klasszikus megközelítéstől. A Minecraft Earth szintén egy spin-offként próbált szerencsét, de a kiterjesztett valósággal operáló mobilos programot inkább el kell felejtenie minden rajongónak.

Ti kipróbáljátok majd a Minecraft RTS-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél egy Minecraft RTS-nek?