SGF 2022: Dead Island paródia kecskékkel, avagy bemutatkozott a Goat Simulator 3

SGF 2022: Dead Island paródia kecskékkel, avagy bemutatkozott a Goat Simulator 3

Az egyszerűségében rejlik a zsenialitása a Goat Simulator 3 első trailerének.

Megnyitotta kapuit a 2022-es Summer Game Fest, amely a videójátékosok által talán legjobban várt júniusi esemény. A nyitónap során rengeteg leleplezés örvendeztette meg a gamereket, valamint számos új videó érkezett már korábban bejelentett játékokhoz. A show-t mindenképpen ellopta a Goat Simulator 3 bemutatóvideója, amelyből kiderült, hogy az őrült kecskés játék 2022 őszén érkezik meg PC-re (Epic Games Store), Xbox és PlayStation konzolokra.

A készítők fogták a Dead Island 2 2014-es E3-ra készített zseniális anyagát, majd a zombikat kicserélték kecskékre. A hatalmas felfordulásról ezúttal sem veszt tudomás egy jó darabig a videó főszereplője, akinek a végén azért szembe kell néznie a sorsával, a kecskék haragjával.

Gondolhatnátok, hogy miért a harmadik részt jelentették be a Goat Simulatorhoz, amikor még a második sem készült el? A válasz pofonegyszerű, ennyire nem kell komolyan venni ezt a szériát. Az első rész 2014. április 1-jén, stílusosan bolondok napján jelent meg, a folytatásra több, mint hét évet kellett várnia a rajongóknak. A sandbox móka ezúttal is hatalmas káosznak ígérkezik (igaz valódi játékmenetet még nem villantottak), amely garantáltan elszórakoztat akkor, ha szeretnétek kikapcsolni az agyatokat néhány röpke órára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!