Bemutatkozott a Castlevania: Nocturne, a széria első spin-off sorozata

Bemutatkozott a Castlevania: Nocturne, a széria első spin-off sorozata

A Geeked Week esemény apropóján a Netflix bemutatta a franchise következő projektjét. 

Ezen a héten rendezték a Netflix Geeked Week eseményét, ami során a platform számtalan izgalmas projektről rántotta le a leplet és mutatta be a nagyközönségnek. Az egyik igencsak izgalmasnak ígérkező alkotás a Dragon Age: Absolution, ami a BioWare azonos című videójátéksorozatán alapul. Érdekesség, hogy az idén decemberben érkező alkotáshoz a készítők bevonták a stúdió munkatársait is, így a történet valószínűleg szorosan kapcsolódik majd a szériához. Előzetest az alábbi cikkben találtok! 

Annak ellenére egyébként, hogy a Netflix kicsit megvágta az animációs részlegét és elég sok ott dolgozót elbocsátott, továbbra is készülnek a nagy költségvetésű produkciók, mint például a The Cuphead Show, a Cyberpunk Edgerunners, vagy a szintén frissen bemutatott Castlevania spinoff, a Castlevania: Nocturne. Az utóbbi sorozat kapott is egy rövid kedvcsinálót és megtudhattuk, hogy a történet középpontjában Sypha és Trevor Belmont fia, Richter áll, a fonalat pedig a francia forradalom idején, 1792-ben vesszük fel és ezúttal is rémséges szörnyekre, illetve izgalmas küzdelmekre számíthatunk. 

A sorozat mögött az eredetit is jegyző Kevin Kolde áll és írótársa, Clive Bradley áll, akik jelenleg is dolgoznak a művön. Habár még hivatalos megjelenési dátum nincs, ha tippelnünk kéne, a Nocturne még idén télen, vagy jövő tavasszal megérkezik a platform kínálatába. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!