Teljesen elhatárolódott a Gotham Knights a Gotham Knightstól

Teljesen elhatárolódott a Gotham Knights a Gotham Knightstól

Jön egy videójáték, valamint egy televíziós sorozat, de a név közös.

A tervek szerint 2022. október 25-én jelenik meg az összes népszerű platformra a WB Games Montréal legújabb DC-s videójátéka, a Gotham Knights. A helyszín ezúttal is Gotham City, azonban a főszereplő nem Batman lesz, ahogy azt az Arkham-sorozatban megszokhattátok. A nyílt világú RPG-ben négy játszható karakterből (Nightwing, Batgirl, Robin, Red Hood) választhattok, akikkel a fertőt, a bűnt és a nagybetűs Gonoszt kell megállítanotok. Ez eddig teljesen tiszta és világos mindenki számára, aki érdeklődik a videójátékok iránt, de mi van azokkal, akik a sorozatok mezején mozognak otthonosan. Nekik a Gotham Knights teljesen mást jelent.

Gotham Knights, mint a legújabb tinidráma

A The CW úgy döntött, hogy ideje ismét meglovagolni egy népszerű témát. A Batwoman és a Supermen és Lois után a producerek kinézték a Batman halála utáni képregényeket, amelyből egy sorozatot álmodtak meg a televíziók képernyőire. Így született meg a "másik" Gotham Knights, amelynek az első előzetes alapján nem sok jót lehet jósolni.

20

A félreértések elkerülése végett a Gotham Knights videójátékok mögött álló cégek a Twitterre tűztek ki egy hivatalos nyilatkozatot, amelyben teljes mértékben elhatárolódnak a 2023-ban startoló szériától.

Ti melyiket várjátok jobban: a videójátékot vagy a sorozatot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad már a The Batmant Robert Pattinsonnal a főszerepben?