Még F1-es pálya is lesz az új Call of Duty-ban

Még F1-es pálya is lesz az új Call of Duty-ban

Te kipróbálod majd az új MW2-t?

Néhány hete, március végén furcsa események zavarták meg a Jeddahi F1-es futamot. A pályától mintegy 16 kilométerre rakétatámadás ért egy olajraktárat, a támadásért yemeni felkelők vállalták a felelősséget. Akkor még az is benne volt a pakliban, hogy törlik a versenyhétvégét, végül azonban gond nélkül lezajlott a futam, amit Max Verstappen nyert meg.

Úgy tűnik a Call of Duty fejlesztői között is akadnak F1-rajongók, ugyanis a frissen bemutatott Modern Warfare 2 gyakorlatilag ezeket az eseményeket is feldolgozza. Egészen pontosan még nem tudjuk milyen formában, hogy milyen megvalósítással, de az már biztos, hogy a Call of Duty MW2 öt már bejelentett új pályája közül, az egyik egy versenypálya lesz, aktív versennyel a háttérben.

Kíváncsian várjuk az új pályát, ahogy a teljes játékot is, hiszen az MW2 eddig roppant ígéretesnek tűnik, sokan máris a 2019-es MW sikereinek megismétlését jósolják. A Call of Duty Modern Warfare 2 október 28-án érkezik a PC-s, PS4-es, PS5-ös, Xbox One-os és Xbox Series X/S-es játékosokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: formula1.com

Kövess Minket!