Végre mozgás közben is láthattuk a Starfieldet

Végre mozgás közben is láthattuk a Starfieldet

2023 egyik legjobban várt játéka lehet a Starfield, ez nem is vitás.

Vasárnap este rengeteg izgalmas játékot ismerhettünk meg az Xbox és a Bethesda közös bemutatóján, az este csillagfényes sztárja pedig egyértelműen a Starfield volt. Hónapok óta várunk már arra, hogy végre mozgásban lássuk a játékot, hogy végre részleteket kapjunk a programról és tegnap este meg is érkezett a várva várt videó.

Közel 15 percen át mozog végre a Starfield, amit egyesek a sci-fi Skyrimnek tartanak, de a videó alapján már a No Man's Sky 2 címet is rá lehetne húzni. Ez persze koránt sem gond, nem cél, hogy a játék feltalálja a spanyolviaszt. Amennyiben a Starfield át tudja venni a No Man's Sky jól működő elemeit és be tudja azokat építeni a már jól megszokott Bethesda-féle szerepjátékos közegbe, akkor a Starfield könnyedén sikerjáték lehet.

Az fenti pedig pontosan erről tanúskodik. Egyelőre csak a játékalapvető elemeit ismerhettük meg, az alap játékmenetet, egy minimális harcot és néhány apróságot a karakterfejlesztésről, ami minden eddigi Bethesda játéknál részletesebbnek ígérkezik, a hajók fejlesztéseiről, amivel szinte bármilyen űrhajót létrehozhatunk. Szó szerint olyan hajóval repkedhetünk majd, amilyennel csak szeretnénk.

Apropó, hajók. Aki a játéktér miatt aggódik az megnyugodhat. A fejlesztők több, mint 1000 bejárható bolygót ígérnek, megkötések nélkül. A bolygó bármely pontján leszállhatunk majd, a teljes planétát felfedezhetjük majd, annak minden rejtett kincsével és sokszor ellenségek létformájával.

Egy szó, mint száz, a Starfield egy izgalmas és gyönyörű játéknak ígérkezik. A gond már csak az, hogy egészen 2023-ig kell rá várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!