Újabb titkos Battle Pass fejezet a láthatáron?

Legutóbb a ShPTK-TVP 100 csehszlovák prémium tank vált ingyenesen megszerezhetővé.

A titkos Battle Pass tulajdonképpen egy újragondolt tank maraton. Míg normál esetben a Battle Pass három fejezetből áll, amik egyenként 50 szinttel rendelkeznek és az előrehaladáshoz egyszerűen csak játszani kell a játékkal, addig a titkos Battle Pass szintén egy 50 szintből álló kihívás, de rendkívül rövid idő áll a játékosok rendelkezésére a teljesítéséhez. Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy ez a jól ismert tank maraton egy új verziója.

A Wargaming fejlesztői egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták, hogy elérhetővé teszik-e a nyolcadik szezon titkos Battle Pass fejezetét, hiszen még mindig az előző szezon tapasztalatain tanakodnak. Ugyanakkor kiemelték, hogy érdemes figyelni a hivatalos oldal híreit, ugyanis amennyiben érkezik titkos fejezet a nyolcadik szezonban, akkor arról minél előbb tájékoztatják a közösséget. 

Neked mi a véleményed a hetedik szezon titkos fejezetéről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked mi a véleményed a hetedik szezon titkos fejezetéről?

  • 60 %
  • 20 %
  • 20 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.