Nyílt világú RPG-n dolgozhat a Call of Duty fejlesztőgárdája?

Nyílt világban játszódó struktúrára válthat a Call of Duty, vagy valami teljesen más tervei vannak a fejlesztőknek?

A legelső, 2003-ban megjelent Call of Duty-játék óta a sorozat ugyanazon alapokra épült rá. Mind a 18 fő cím ugyanazt a hagyományos kampánystruktúrát hozta el nekünk, ahol egyik feladat után kell teljesítenünk a másikat. Lehet azonban, hogy ez megváltozhat, ha igazak értesülések az Activision tervei kapcsán.

Az Infinity Ward oldalán ugyanis egy érdekes álláshirdetésre lettek szemfülesek a rajongók, ebben ugyanis egy olyan új alkalmazottat keresnek, akinek van tapasztalata nyílt világú RPG-k terén, az ideális jelölt képes legyen „nem lineáris történetet készíteni". Azt nem tudni, hogy ez a „be nem jelenett AAA-kategóriás játék" a Call of Duty-sorozat legújabb része lesz-e, azt viszont érdemes megjegyezni, hogy az Infinity Ward még sosem dobott piacra olyan játékot, mely nem egy CoD-játék volt.

Kíváncsian várjuk, hogy végül pont ez változik-e meg, esetleg a CoD-sorozat kaphat egy, a korábbi részektől teljesen eltérő részt. A jövőben még sok minden változhat, így jelen pillanatban bármi lehetséges még.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mit gondolsz a pletykáról?