Boldog születésnapot Kiss

Boldog születésnapot Kiss "Vizicsacsi" Tamás!

A valaha volt legeredményesebb magyar LoL-os 29. alkalommal fújhatja el a gyertyákat.

Június 17-én, mindössze három nap múlva indul az LEC 2022-es nyári szezonja. A legrangosabb európai League of Legends bajnokságban ismét lesz magyar érdekeltség, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamás az Astralis felső ösvényén kezdi meg az alapszakaszt. A magyar LoL-legenda ma ünnepli 29. születésnapját, ennek apropóján összegyűjtöttük páratlan karrierjének három emlékezetes összecsapását!

Millennium vs Unicorns of Love - 2015 EU LCS Spring Promotion

Talán a leghíresebb profi mérkőzés, amelyet valaha Poppyval játszottak a League of Legends megjelenése óta. A Millenium gyors 2-0-ra elhúzott a Bo5-ös szériában, azonban ekkor érkezett a yordle, kezében a hatalmas pöröllyel. Vizicsacsi megmutatta az egész világnak, hogy egy offmeta karakterrel is lehet hatalmasat játszani, ez a győzelem megadta az unikornisoknak (Vizicsacsi-Gilius-PowerOfEvil-Vardags-Hylissang) azt a löketet, ami a fordítást, így az LEC 2015-ös tavaszi szezonjába való bejutást eredményezte.

FC Schalke 04 vs Team Vitality - 2018 EU LCS Summer Playoffs - Game 2

A szupercsapatként aposztrofált gelsenkircheni együttes sosem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ennek ellenére nem lehet bukásként beszélni a projektről. Vizicsacsi karrierjének valaha volt statisztikáját pont a kék-fehér mezben hozta össze, az ebben az évben világbajnokságra kijutó Team Vitality ellen. A magyar topos kezébe Rumble került, amelyet sem Cabochard, sem a többi vitalitys nem tudott megállítani.

Splyce vs SK Telecom T1 - 2019 Worlds Quarter Finals - Game 3

Karrierje során először és egyelőre utoljára jutott ki világbajnokságra Csacsi 2019-ben, ahol egy hatalmas meneteléssel a negyeddöntőig menetelt csapatával. Xerxe és Kobbe mellett ott volt a kezdőben Norskeren (Tore) és Humanoid, így egy kifejezetten látványos, csapatharcokban domináló együttest láthattak a rajongók Fakerék ellen. A szériát bár megnyerte az SKT, a harmadik meccsen sikerült a szépítést kiharcolnia az európai klubnak. Ezzel az eredménnyel Vizicsacsi egyike lett annak a néhány kiváltságosnak, akik meg tudták verni Faker, a valaha volt legjobb League of Legends játékos aktuális együttesét világversenyen.

Minden magyar LoL-os nevében még egyszer nagyon boldog 29. születésnapot kívánunk Vizicsacsinak! #CSACSICARRY

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!