LoL: Fejezd be a meccset 12 perc alatt Bel'Veth-tel

LoL: Fejezd be a meccset 12 perc alatt Bel'Veth-tel

Hiába a gyenge győzelmi arány, a potenciál magas Bel'Vethben.

Még csak öt napja van bent Bel'Veth a League of Legends-ben, máris rengeteg látványos megmozdulásról és elképesztő playről tettek közzé videókat a játékosok.

Az egyik játékos is megosztott egy klipet a legnépszerűbb League of Legends fórumon, ahol a 10. perc környékén majdnem befejez egy meccset a külső toronytól indulva.

A videó 9:28-nál indul, Bel'Veth a Heralddal felmegy topra segíteni Dariusnak betolni a lane-t. Az ellenséges Tahm Kenchnek haza kellett mennie, így szabadon hagyta az ösvényt. Bel'Veth és Darius lefarmolja a minionokat, amik a Herald-buff miatt Voidlinggá változnak. A két hős, a Szurdok hírnöke, és a Voidlingek pillanatok alatt elpusztítják a tornyot. A második fele haladva még egy wave-t takarítanak el, így még több Ürességteremtményt kap. Emiatt a második turret is szempillantás alatt eltűnik. Erre az ellenfél nem nagyon reagál, mert a sárkánynál harcolnak, Tahm Kenchnek pedig esélye sincs egyedül feltartóztatni őket.

Az inhibitor-toronynál még egy hullámmal találkoznak, így már irdatlan mennyiségű teremtménnyel pusholnak. Akhsan feléled, és megpróbál segíteni, de gyorsan ismét meghal. Ekkor még csak 10:30-nál járunk, tehát mindösszesen egy perc alatt ment végig Bel'Veth és Darius az egész lane-n. A másik három játékos csak akkor reagál, és indul haza amikor már a Nexus-tornyokat ütik. Végül egyet veszítenek el, amikor visszaverik a támadást.

Érdekesség, hogy a videó végén, 11 percnél egyetlen Nexus-turret él, 13-6-ra mennek gyilkosságokban és van hatezer arany előnyük, mégsem tudták lezárni a mérkőzést. Nyertek végül, de ez 33 perc alatt sikerült nekik.

Gyenge győzelmi aránya ellenére óriási potenciál van a hősben, ahogy ezt a videó is mutatja. Az ellenfél figyelmetlensége esetén már a Hírnökkel is halálos, de az igazi erejét a Baron-buff adja, félelmetes split-pusher válik belőle. Még szövetséges minionokra sincs szüksége ahhoz, hogy könnyedén végigtolja az ösvényt. Ekkor már valószínűleg rendelkezik néhány tárggyal, és jelzőket is gyűjtött, így a sebzése és a támadási sebessége is sokkal nagyobb, mint a fenti videóban.

Nektek tetszik Bel'Veth?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hanyas szintű a Bel'Vethed?

  • 79 %
  • 7 %
  • 7 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.