LoL: Ninja keményen visszaszólt MrBeastnek

LoL: Ninja keményen visszaszólt MrBeastnek

A streamer nem hagyhatta szó nélkül a youtuber odaszúrását.

Néhány napja a népszerű youtuber, MrBeast kiposztolta sejtelmesen Twitterre, hogy talán rendezni fog egy League of Legends-tornát. Ez természetesen azonnal felkeltette a rajongók figyelmét, de az e-sport világa sem hagyta figyelmen kívül. Több szervezet, vagy épp Doublelift is jelezte, hogy szívesen részt venne rajta.

Azonban a népszerű videós hozzáfűzte, hogy „also Ninja s*cks”, így felröppentek a találgatások, hogy a streamer is részt vesz majd rajta valamilyen formában.  Ezt természetesen Ninja nem hagyta szó nélkül, és visszaszólt MrBeastnek.

Kiírta, hogy „konkrétan ledominálnálak egy League of Legends-mérkőzésen, és még csak szoros sem lenne a küzdelem”.

Pont közvetített, amikor felhívták a figyelmét MrBeast tweetjére, így élő adásban is kifejtette a véleményét róla.

„Pont ő beszél nekem a LoL-ról? Tudjátok milyen rossz abban a játékban? Konkrétan az egyik legrosszabb support, akit valaha láttam. Nem tudom, hogy rendezni fog-e egy tornát vagy részt vesz-e egyen. Mindegy, nagyon megverném 1v1-ben. De 5v5-ben is, és még csak szoros sem lenne a küzdelem.”

Persze Ninja reakcióját MrBeast sem hagyta válasz nélkül és viccesen lezárta a „beszélgetést”: „Imádom, ahogy a tweetedet a te hangodon olvastam magamban. És persze.... ahogy mondod, hello”

A rajongók kíváncsian várják, hogy lesz-e a történetnek folytatása, és egy esetleges párbajt melyik tartalomgyártó nyerné meg.

MrBeast egyelőre nem árult el további részleteket a versenyről. Te szívesen megnéznél egy ilyen párbajt vagy egy általa szervezett versenyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyerné meg az 1v1-et a League of Legendsben?

  • 55 %
  • 45 %