Gaming: Gran Turismo filmet készíthet a District9 rendezője

Gaming: Gran Turismo filmet készíthet a District9 rendezője

Érdekes döntés lenne a világhírű rendezőtől, ha elkészítene egy autós videójátékról készült filmet.

Érdekes információk láttak napvilágot a Sony legújabb filmes projektjével kapcsolatban. Az Uncharted sikerei után a Columbia Pictures újra összeállt a PlayStation mögötti gigavállalattal, hogy tető alá hozzák a Gran Turismo alapján készült filmet. Nagyon úgy tűnik, hogy a Need For Speed után ismét örülhetnek azok a rajongók, akik szeretik látni azt, hogy egy autós videójáték megjelenik a nagyvásznon. A rendezői székkel kapcsolatban pletykálják Neill Blomkamp nevét, a District9, a Chappie, az Elysium és a Démoni dél-afrikai/kanadai készítőjét.

Mit lehet tudni eddig a Gran Turismo alapján készült mozifilmről?

Biztosan egyelőre semmit. A Deadline csapata szerzett néhány információmorzsát, amely talán előrevetítheti azt, hogy a közeljövőben tényleg elkészül az alkotás. A premiert már most kitűzték 2023. augusztus 11-ére, amely nagyon közeli időpontnak tűnik annak fényében, hogy még a rendező személye sincs kőbe vésve. A történetről már néhány részlet elméletileg kiderült, azonban készpénznek ezt sem szabad venni.

Sztori: Igaz történeten alapján készül majd el a film, amely főszereplője egy fiatal Gran Turismo e-sportoló, aki különleges tehetségének köszönhetően megnyer egy Nissan-versenysorozatot, hogy végül valódi, profi pilóta válhasson belőle. 

A forgatókönyvért Jason Hall felelhet, aki az Amerikai Mesterlövész és a Köszönjük, hogy a hazáját szolgálta! mozifilmeken dolgozott korábban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a Need For Speed-filmet?