LEC: Itt a nyári szezon erősorrendje, avagy meddig juthatnak Csacsiék

LEC: Itt a nyári szezon erősorrendje, avagy meddig juthatnak Csacsiék

Egyetlen egyet kell már csak aludni, holnap indul az LEC 2022-es nyári alapszakasza Vizicsacsival a fedélzeten!

Öt csapatban történt változás, öten azonban a tavasszal megismert ötössel állnak ki az LEC 2022 Summer Spliten. A legnagyobb felfordulás pont annál az Astralisnál történt, ahova végül Vizicsacsi, a mezőny egyetlen magyar játékosa megérkezett. Egyelőre még a legnagyobb szakértők sem biztosak abban, hogy a három poszton újító dán együttes mire lehet képes a nagyon erős mezőnyben, de az első erősorrendek alapján minden Csacsi-rajongó bizakodhat.

Dot Esports - LEC 2022 nyári szezon erősorrend

  1. G2 Esports
  2. Fnatic
  3. Rogue
  4. Team Vitality
  5. MAD Lions
  6. Misfits Gaming
  7. Astralis
  8. EXCEL
  9. SK Gaming
  10. Team BDS

Az amerikai online portál elemzői szerint a G2 Esports és a Fnatic lehet majd az a két együttes, amelyek képesek lehetnek megtörni a Rogue alapszakasz-dominanciáját. A mezőny végére lecsúszott az Adamtől és LIMITtől megszabaduló Team BDS, így végre esély lehet arra, hogy ne az Astralis legyen a sereghajtó a nyolchetes versenyfutás végén. Csacsiéknak a hetedik helyezést szavazták meg előzetesen, amely karnyújtásnyira van a rájátszást jelentő top 6-tól. Ha sikerül a Csacsi-Xerxe-Kobbe ex-Splyce tengelynek összeérnie a szezon során, akkor a Team Vetheo, avagy a Misfits Gaming elkaphatónak tűnik.

ESTNN - LEC 2022 nyári szezon erősorrend

  1. G2 Esports
  2. Fnatic
  3. Rogue
  4. MAD Lions
  5. Team Vitality
  6. Misfits Gaming
  7. EXCEL
  8. SK Gaming
  9. Team BDS
  10. Astralis

A kanadai székhelyű e-sportoldal nem bízik annyira Csacsiékban, véleményük szerint sem az idei, sem a következő szezonokban nem tudnak elmozdulni az utolsó helyről, ha ezt az építkezési folyamatot erőltetik tovább, vagyis a legjobb teljesítményüket már rég maguk mögött hagyó veteránokat és eddig még nem bizonyított fiatalokat igazolnak le. Hasonlóan szkeptikusak a Team Vitality kapcsán is, annak ellenére, hogy egy jóval támogatóbb felfogású dzsungeles, Haru veszi át Selfmade helyét.

Mi lehet a realitás Csacsiék számára?

Mindenképpen nehéz helyzetben van az Astralis, ugyanis Dajor Vexen kívül nem talált egyetlen hőst sem, amivel értékelhető teljesítményt nyújtott volna. Ott van még Kobbe, aki a splyce-os teljesítménye óta próbálja elhitetni a világgal, hogy ő Európa legjobb lövésze, eddig kevés sikerrel. Csacsi és Xerxe hatalmas tapasztalattal rendelkezik, de az igazán jó eredmények elkerülték őket 2019 ősze óta. JeongHoon eddigi karrierjét Dél-Koreában töltötte, a társak szerint nem okozott neki beilleszkednie az európai közegbe, de sosem tudni, hogy mikor ütközik ki nála a honvágy vagy más probléma, amely az import játékosokra jellemző. A rájátszás utolsó helyezése lehet az az elérhető cél, ami ott lebeghet Vizicsacsiék előtt, ha az összejön, akkor már teljesítették azt, amiért összeállt ez az elsőre kicsit furcsa keret.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bejut a rájátszásba az Astralis?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.