LEC: Vizicsacsiék a címvédő ellen bizonyíthatnak, ma indul a nyári szezon!

LEC: Vizicsacsiék a címvédő ellen bizonyíthatnak, ma indul a nyári szezon!

A papíron legerősebb erős ellenfél vár az újjáépült Astralisra.

Végre elérkezett ez a nap is, ismét az Idézők szurdokában láthatjátok Kiss "Vizicsacsi" Tamást, amint az LEC-ben bizonyítja páratlan tehetségét. A legrangosabb európai League of Legends bajnokság nyári alapszakaszának nyitányán kiemelt időpontban, 21:00-tól csap össze az Astralis és a G2 Esports. A Bo1-es mérkőzést  élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Mit várhatsz az Astralistól a G2 Esports ellen?

Papíron egyenlőtlen erőviszonyok ütköznek meg a Szurdokban, ugyanis a G2 Esports magabiztosan nyerte meg a tavaszi rájátszást azzal az ötösével, amely most is kiáll a regnáló sereghajtó ellen. BrokenBlade bebizonyította, hogy tankokkal legalább annyira jól tud teljesíteni, mint a carryzésben jeleskedő hősökkel. Jankos még mindig EU egyik legjobbjának számít a posztján, hiába tölti be júliusban 27. életévét. CaPsnek voltak olyan napjai az MSI-on, amikor a világ legjobb midesének tartották. Flakked és Targamas kicsit kilóg a sorból, mivel ők igazán maradandót nem tudtak nyújtani a nemzetközi világversenyen, de ettől függetlenül Európában az abszolút legjobb párost alkothatják a nyári szezonban.

Az Astralis teljesen felforgatta a kezdőötösét, miután nem tudtak 4 győzelemnél többet szerezni néhány hónappal ezelőtt. Topra érkezett a magyar LoL legnagyobb legendája, Vizicsacsi, aki 29 évével jelenleg a mezőny legidősebb veteránjának számít. Dzsungelben egy ismerős arcot üdvözölhettek, Xerxe visszatért Európába egy sikerekben szegény NA-trip után. Miden maradt Dajor, lövésznek Kobbe, tőlük sokkal jobb és hatékonyabb megmozdulásokra van szükség, ha a dán szervezet szeretne beleszólni a nagyok dolgába. A támogató szerepkört egy koreai fiatalra bízták, JeongHoonon hatalmas teher lesz már az első percektől, ugyanis promisq-t kell pótolnia.

Ha minden úgy alakul, ahogy azt a statisztikákból ki lehet olvasni, akkor a G2-nak nem kéne, hogy komoly fejtörést okozzon az Astralis. Ami azonban a meglepetésfaktort hordozza magában, hogy Csacsiék még egyetlen tétmeccset sem játszottak ebben a felállásban.

LEC 2022 Summer Split - 1. nap menetrendje

18:00-tól Team Vitality vs MAD Lions

19:00-tól Team BDS vs SK Gaming

20:00-tól Misfits Gaming vs EXCEL

21:00-tól G2 Esports vs Astralis

22:00-tól Rogue vs Fnatic

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a nap rangadóját?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.